Escapelle + dal to do mna druhykrat

Príspevok v téme: Escapelle + dal to do mna druhykrat
dajana123654

Dobry den v nedelu sa do mna chlap urobil a kedze neberiem tabletky sli sme hned v pondelok po escapelle...lenze v stredu sa do mna urobil zas (on debil si totiz myslel ze escapelle sa mozu jest ako cukriky)... vo stvrtok na obed som dostala menstruaciu, asi vyvolanou escapelle..chcem sa opytat ci je aj napriek tomu mozne zeby som bola tehotna

moralista

a ty si co mu len nafukovacka na uspokojenie jeho nadrzanosti ze roztiahnes nozicky a on sa bez starosti do teba urobi aj ked mu povies aby nie? Jemu je asi tvoje zdravie uplne ukradnute ked sa spolieha nato ze jedna dve tri tabletky plne hormonalneho svinstva mozes brat ako bonbony. Dobre zvas dievca ci ti taky partner stoji zato lebo ja mam z neho pocit ze on mysli len na seba a svoje nabite vajcia a tvoje telo mu je dobre len na vyprazdnenie a nevazi si ta ako osobu ktoru by miloval. Jaj dievcata preco nieste viac prisnejsie na tych svojich frajerov a nechavate so sebou zametat ako sluzky? Ach jaj...

escap

Ako funguje escapelle?

Tabletka po môže zabrániť ovulácii, ak sa užije v predovulačnom období, inak počatiu (oplodneniu) nezabráni a potom spôsobuje raný potrat tým, že znemožní oplodnenému vajíčku uchytiť sa v maternici. Žena tak otehotnie a tabletka po tehotenstvo ukončí.

Takže žena môže otehotnieť = počať, aj keď vzala tabletku, nedozvie sa však o tom, keďže tabletka následne pôsobí abortívne. Z morálneho hľadiska je preto jej užívanie neprípustné, pretože zabíja nový počatý život.

Dajana, nikto z nás ti nepovie, či si následkom toho pohlavného styku počala. Ak si nemala plodné dni, nemala by si. Ak si mala, mohla si počať - to už sa ale nedozvieš, ak tabletka "zafungovala". Do budúcna by som ju nebrala. Takisto prakticky všetka dostupná HAK na našom trhu pôsobí abortívne. Odporúčam preto prirodzené metódy plánovania rodičovstva prípadne sexuálnu abstinenciu, ak nechcete dieťa. Lepšie ako dieťa počať a hneď vďaka tabletkám potratiť. Je to vaša zodpovednosť.

Agnes989

Co to mas za kretena, povies mu nech si da pozor a aj tak si neda? Tehotna teraz pravdepodobne nebudes, hoci uplne na 100% to iste nie je. Porad sa s gyndosom co dalej. A pokial si nechces uplne znicit zdravie alebo skoncit tehotna s nezodpovednym chlapom ktoremu na tebe nezalezi tak ho radsej vymen.