Akné - začiatok liečby tabletkami

Príspevok v téme: Akné - začiatok liečby tabletkami
-ajka1

Nazdar,
už dlho nikto nepridal tému o liečbe akné tabletkami ako curacné a podobne. Ja s touto liečbou začínam tento mesiac. Viem , že by sa cez leto mala obmedziť , ale ja som aj tak taký nočný človek, čiže mi to nevadí. Chcem sa spýtať a podeliť s vami o priebehu liečby. Ak chcete môžem pridávať príspevky o zlepšení resp. zhoršení.
Moja tvár vypadá zatiaľ zle, celé čelo mám zapálené. Skúšala som už všelijakú formu liečenia, bohužiaľ nič nezabralo, takže takéto "svinstvo" idem do seba dávať. NO nevadí, hádam to zaberie. Takže ak ste niekto tieto lieky brali alebo beriete, alebo idete brať a máte chuť o tom diskutovať, prosím prispejte.
Ajka:D

-ajka1

neponocujem každý deň , čiže to mi istotne neovplyvňuje tvorbu akné vo veľkej miere, ale taktiež ďakujem , budem sa snažiť obmedziť to na minimum

kikarika1

ak ti môžem poradiť, tak toho "nočného vtáka" sa vzdaj....pleti prospieva dostatočný kvalitný a zdravý spánok - ten nedosiahneš ponocovaním a následne denným dospávaním (vlastná skúsenosť)...držím palce

-ajka1

to fakt? ja som už z toho zúfalá, neviem čo mám robiť . Akné mám už aj na chrbte, dekolte, je to hrozné!
kamarátky čo brali tieto lieky si to všetko vychvaľujú. tak vôbec neviem. Ale ďakujem mooc za reakciu:)

ivka234

NIE NEROB TO!!! neskor to budes lutovat ver ze vdaka vlastnej skusenosti viem o com hovorim. Moje celo vyzeralo rovnako ako tvoje- cele zapalene tak som zacala s tabletkami. Vysledok? cele zle moje celo vyzeralo este horsie ako pred tym a to este nehovorim o inych zdravotnych problemoch. Kup si radsej 100 percentny olej z levandule od firmy doterra je sice drahy jak slak ale v konecnom dosledku sa ovela viac oplati ako tabletky. prve vyslefky som vydela uz po 3 dnoch. drzim palce a ak by si chcela este niake rady tak urcite rada poradim.