Chcú chlapi hlúpe ženy?

Príspevok v téme: Chcú chlapi hlúpe ženy?
Aneviem

Asi blbá otázka, ale naozaj by ma to zaujímalo.. O čo vlastne chlapom ide?? Poznám babu ktorá je hlúpa ako tágo, keď si len ústa otvorí nič normálne nepovie a toto isté mi o nej povedalo aj pár iných chlapov či žien.. a ona má chlapa a ktorý to akože nevidí,, či??? či jej račej nedovolí hovoriť a zapchá jej ústa niečim iným?? :D ak vie iné veci, je teda šikovná a vie ho s nimi ohúriť..?? :P Ako to že jeden vidí že je hlúpa a druhý zas nie?? A to ten čo vie že je hlúpa, nemal o ňu záujem a ani ho neodmietla.. to viem určite.. len že mu stačilo sa s nou 2x rozprávať.. vždy som si myslela že chlapi nechcú hlupane, ale teraz naozaj neviem..
alebo hlúpe majú len na zábavu?? a iné.. chcú na vzťah??? alebo to je nejak vekovo ohraničené?? čím je chlap starší, tým .. čo... hmm??

mamamalej

Ahojte ženy,potrebujem radu lebo neviem čo mám robiť.nechcem zo seba robiť psychopatku.
Začnem tým že sa nám narodilo dievčatko. Moja mama a oco prispeli na malú nemalou čiastkou.Neviem asi sa to patrí od rodičov aby dali vnúčatku. Ja som peniaze odložila malej k úsporám. Ale prišla na rad bratova sestra. Nebudem jej krivdit malej doniesla pekné hračky aj saticky...ale nedala na ňu ani cent.On rodičov nemá a keby žili neviem či by dali niečo sami nemali dosť. Ona nemá ani muža ani deti tak si to viete predstaviť. Ale ja som jej povedala do očí koľko dali moji rodičia a ona nič. Poraďte prosím či je to normálne aby dala peniaze alebo to nemám riešiť. Mám jej veľkú chuť napísať či jej malá stála za nič. Nemám ju rada ona mňa tiež.

AboutEgo

Chcu minimalne menej mudre ako su oni.Tiez to vidim na okoli.A po rokoch sa stazuju aka je ich zena hlupa,hlavna vec,ze ked sa s nou dali dokopy tak im to nevadilo.Takze urcite muzske ego.A mundrejsie zeny si mozu najst akurat menej mudrych submisivnych,ktori chcu,aby ich niekto potiahol.

aktualne

otazka mi absolutne padla do noty, tiez sa nad tym casto pozastavujem. precitam si reakcie.
tiez pozorujem dvojice vysoko inteligentny chlap a totalne tupa baba, o com sa ti dvaja asi tak spolu bavia.

zabudnute

Tema stara 5 rokov ...
Autorka pravdepodobne zavidila svojej sokyni ze jej prebrala chlapca lebo text temy mi pride ako napisany nejakou 15-17 rocnou pubertackou. Aj ked aj niektore okolo 30 tky zeny sa svojim vyjadrovanim a spravanim podobaju na pubertacky :D

mamichrad

Mám rád hlúpe ženy. Nie zas také tie úplne hlúpe zmalované slepice ako tu niektoré opísali (čo im asi závidia lebo len málokto ide za takou) :)

Mám rád menej inteligentné lebo ja chcem byť vo vzťahu ten múdrejší, ten silnejší, ten vodca. A hlúpe baby sú na toto super - sú submisívne a nechajú chlapa viesť a to je balzam na mužské ego. Nič nie je lepšie než pocit keď si nevie rady s úplnou banalitou a ja prídem a urobím to.

Ženy, ktoré sú múdre a vedia si so všetkým poradiť a nepotrebujú pomoc ma nezaujímajú lebo by som sa pri nich necítil dostatočne ako CHLAP! tak to je a tak to má aj veľa chlapov, bohužiaľ. Tak je príroda nastavená a vy múdre a nezávislé ženy nespĺňate tieto kritériá, takže ste pre mužov logicky neatraktívne :)

parchant

inteligencia je sexi,zboznujem zeny s ktorymi si mam co povedat a ktore maju vseobecny rozhlad.zaroven si myslim,ze tie jednoduchsie su lahko ovplyvnitelne a skor nachylne k podvadzaniu.(overene)

chlp18

Všetky ženy sú hlúpe, ale tie múdrejšie si to priznajú a nespôsobujú svojmu okoliu škody. Také chlapi chcú.