Rozdiel vo veku

bux

starec34
presne tak.. asi cakal ze ho niekto v tomto podrzi? By ma zaujimalo co si myslia o tom jej rodicia alebo jej ucitelia zo zakladnej skoly.

starec34

a co ty 28 rocny vidis na 15 rocnej zabe prosim ta? Co? Ved to rozum ako decko este aj puberta to len s nou plieska. Take dievky ta pritahuju dospeleho muza? Potom ani ty niesi dusevne este zrely ako vidim. ALebo mas pedofilne chutky na nezletile dievcata.

bux

mozete sa tu obhajovat ze to nie je "protizakonne" atd ale je to minimalne nemoralne. To mas co za chutky ked si zacnes s 15 rocnym deckom? Hocico napises, u mna je 15 rocne dievca este decko.

2barca42

Moj nazor je,ze nie je to pedofilne ani portizakonne, poznam podobny par on 26 a ona 16,, no "spoznali sa" ked ona mala 14 .... a dodnes u spolu,aj ked to tajili skor....Ale neodporucam sado niecooh pustat,ked ma baba menej,len 15 pretoze teraz to bude siice super,no o 5 rokov napr uz nie,pretoze nebude mat ziadne ine skusensti ,nic ine nezazije atd, preto to sknci nakoniec.... :)) Skor si treba uzit a potom s viazat, nie naopak... :)

Aja02

Protizákonné to nie je, ale veľkú šancu vám nedávam, nakoľko má iba 15. ;)Na čo ta vlastne trápia názory iných, keď to vy dvaja neriešite?

Sejla

Teraz nejde o veľký vekový rozdiel, ale o to, že si si začal s dieťaťom! Je to protizákonné a pedofilné, čo si ty vôbec myslíš, čo od toho čakáš?