Som mu ľahostajná?

Príspevok v téme: Som mu ľahostajná?
strangerka

Zdravím,
Mám taký problém, že pred pár mesiacmi som pracovala v jednej firme, kde som sa zahľadela do jedného kolegu. Nebola som tam dlho, vyhodili ma.:( Keď som tam ešte ale bola, tak mám pocit že si ten kolega všimol, že sa mi páči. Na začiatku bol ku mne dosť arogantný, ale potom keď som bola smutná kvôli tomu že ma vyhodili, tak sa ma snažil upokojiť a dokonca ma pohladkal po ruke. Ale teraz keď som už preč, tak sa mi vôbec neozýva. :( A je veľmi zlé, že na neho myslím. Neviem ho dostať z hlavy a pritom asi nemá záujem. Len neviem prečo potom bol ku mne vtedy taký milý. Asi ma len ľutoval? Aj ma napadlo že sa mu ozvem ja, ale bojím sa. Prosím seriózne názory.

strangerka

Je pravda že neviem či je zadaný alebo nie. Mne sa tá jeho reakcia na moje vyhodenie z práce zdala veľmi prehnaná. Možno ozaj ma len ľutuje a nič iné, ale tak to jeho pohladenie a prehnané zaoberanie sa so mnou vtedy bolo čudné. Až ma aj napadlo (ako sebairónia), či náhodou to nebolo že on mi niečo zle urobil za chrbtom, ma ohovoril alebo čo a aj vďaka tomu ma vyhodili.:D A v tom prípade by to boli len výčitky svedomia. Ale to opäť len čisto hypoteticky.

redka

myslim, ze keby mal zaujem, tak o tom uz davno vies... takze asi by som sa snazila zabudnut.. preslo niekolko mesiacov... take pohladenie ruky je len gesto sucitu a nic ine by som za tym nehladala... namotala si sa a musis sa aj odmotat...

strangerka

Evi, obaja máme nad 20, ale presný vek by som tu nerada písala. Napíšem len, že je o rok mladší odo mňa. Ďakujem za radu, možno to skúsim, a možno nie. Musím sa rozhodnúť.:)

Sejla

Nerob si zbytočné nádeje, to že ťa utešoval keď ťa vyhodili je normálne, spravila by som to pre hoci akú cudziu osobu, je to len súcit. Keby si sa mu páčila, tak by ťa niekam pozval ešte v čase, keď vedel že ťa vidí asi posledný krát.

eva147

Ja by som sa skusila s nim stretnut. Paci sa ti a ani nevies ci je zadany... on asi nevie, ze ty si nezadana a mozno sa mu pacis..
Treba skusit.
Vobec by som sa nezaoberala lahostajnostou, nevies prakticky nic, z coho by sa to dalo posudit.

Najprv by som skusila nafingovat nahodne stretnutie a keby sa nezadarilo, napisala by som mu mail, vyznel by zlahka, ze by som sa s ním stretla a navrhla mu napr. spolocne prepatrat nejake knihkupectvo alebo opacit novu zmrzlinaren..
Kolko mas rokov ? a on ?