Burnout

Príspevok v téme: Burnout
0vecka

je tu niekto kto to zazil? Posledny mesiac mam novu poziciu z 3mesacneho zaucenia boli len tri tyzdne. Moc netusim co sa okolo mna deje a co mam robit len viem ze som za kopu veci zodpovedny no a tento tyzden som vravel sefovi ze toto proste robit nebudem :)... inak zobral to dost dobre mam pocit ze to asi hned cakal ale xcel po mne aby som ostal kym sa nenajde nahrada. Zevraj mesiac ale typujem ze ak povie mesiac tak skor ako o 6 tyzdnov to nebude.

Vie mi niekto povedat ci za 2.5 mesiaca stresu kde v strede mam tyzden dovolenky mozem schytat burnout popripade nejaku inu chutovku napr cukrovku atd? nejake info na nete som ohladne tohto nenasiel. Teda nasiel ze mozem schytat ale neviem ci za 2.5 mesiaca.

V pripade ze ma za 2.5 mesiaca nestiahne tak davam vypoved. Ale xcem si zohnat nejake info lebo kolega takto dostal za rok cukrovku a to mi fakt za to nestoji. Pritom ponuky by som teoreticky mal aj ked nic konkretne.

0vecka

2 usb netusim akoze nen imlada typu ze 20 rokov ale tak okolo 30 ma... ale to mi je jedno ja som rad ze uz nenesiem hlavnu cast zodpovednosti... :) a nech si tam oni spolu robia co chcu... kym mam odfachcene za 8 hodin a nie za 11-12 a dostanem plat :)

0vecka

no ja si tiez myslim ze spolu asi nieco maju... ale mozno ze je to len rodina... to bola len taka pusa ze pol sekundy sa dotykaju pery .. kazdopadne na nemecko v pracovnom kolektive mi to pride az moc :)

Alechandro

STELINA ono veci sa majú tak že ak je baba pekná a šéfko má rád mladé masko a je nadržaný tak si skôr či neskôr niečo začne s tou mladou. Záleži len na nich či sa mu baba páči a či ma doma koho šukať. Nebuď naivná ja osobne pracujem v kancli jedného úradu a viem aké kolegiálne vzťahy prebiehajú na pracoviskách. Niektorí nemajú ani zábrany to tajiť pred ostatnými kolegami. Nevravím že je to tak všade ale keď je baba poddajná a chlap chlípny tak nič im nebráni aby si spolu niečo nezačali.

0vecka

0vecka tgen posledny sef/sefka sa ale zvykne menit dost casto tak raz za dva roky alebo kazdy popripade takych ludi mozem mat aj viac... predtym som mal takych troch

0vecka

ja mam 3 sefov :) disciplynarny (s nim riesim plat a problemy) potom sef toho sefa Abteilungleiter(s tym riesim problemy s tym prvym a vseobecne veci ze kde robim atd) a potom moju sefku ktora mi sefuje v technickych veciach(teda to je uz realna praca ktoru robim a s nou som v kontakte asi najviac)...

stelina

ovecka ja len ze niekedy veci niesu take ako sa na prvy pohlad zda. Ludia si vela domyslaju. Staci ze si muz potlapka nejaku mladu po pleci a druhi si to vysvetlia uz tak ze s nim paktuje. Staci ze sa dvaja spolu na seba pri rozhovore usmievaju a uz si to okolie vysvetluje tak ze spolu spavaju. A to oni dvaja sa pusinkuju pred vasimi zrakmi?
a este otazocka akoze ty mas aj sefa aj sefku? Si spominal sefa a zrazu spominas ze mas sefku tak ako? Sef sefuje tej tvojej kolegyni a tebe sefuje zena sefka? vsak aj ty si zacni nieco so sefkou a mozno ti zdvihne plat :D Potom daj vediet ako si pokrocil ;)

0vecka

2 stelina videl som ako jej dal pusu na usta :) akoze to ze mu fajci bolo obrazne povedane neviem ci mu fajci ale maju nadstandardne vztahy... nehovoriac o tom ze si to tiez vsimla moja sefka a ma podobny nazor :)

stelina

predpokladam Ovecka ze ta dievcina fajci len v tvojej fantazmagorii vsak lebo tebe este nevyfajcila a rad by si. To ta skrie a tak o nej siris ze dava sefovi. Ach vy muzi ako neviete zniest neuspech. Je zenskeho pohlavia tak sa mu paci viac ako ty mozno ale to neznamena ze mu aj fajci. Taketo domyslanie mam najradsej.