Vaginálne tablety a pohlavný styk

Príspevok v téme: Vaginálne tablety a pohlavný styk
Dadulka339

Gynekológ mi po prehliadke povedal, že mám výtok na ktorý budem brať vaginálne tablety. Ja som o tom ani nevedela, že ho mám, nesvrbí ani nezapácha. Cítim sa v poriadku a ani priateľ sa po pohlavnom styku predtým nesťažoval, že by niečo chytil alebo niečo také. Zabudla som sa však spýtať lekára, ako to bude s pohlavným stykom kým budem brať tieto tablety. Mám ich brať 6 týždňov. Viem, že je zdravie prvoradé, ale naozaj musím držať s priateľom celibát tak dlho, keď nám to predtým nespôsobovalo problémy, keď sme o tom ešte nevedeli? V letáku pri lieku nie je o pohlavnom styku písané nič. Ďakujem vopred za rady.

Blondula

presne tak,aj ja poznam zeny,aj mlade,ktore neboli roky v gynekologa :O akoze nechapem....nerozumiem,ja chodim jak na hodiny klaviru a tiez vela krat mam akoze "normalny" vytok a nakoniec som dostala nejake vaginalne tabletky.zeny,nezanedbavajte vytoky,oni nie su az take normalne ako väcsina tvrdi...

akinom007

6 tyzdnov? asi si sa zmylila:D Fluomzin som mala raz zabralk mi a bolo ich 6 kusov a mali by ste v case liecby byt bez pohlavneho styku a ked uz by ste to nevydrzali tak skndomom dokym sa vyliecis. ty si mozno nepocitovala ziadne priznaky infekcie, alebo vytoku ale ako hovoris nikdy si taky problem nemala je to prvy krat a mnohokrat baby ani nevedia ze aky vytok je ok a aky nie ...moja kolegyna v 40 rokoch stale neviee ked mi opisovala probemy ake ma s vytokom a neriesila ich skoro rok lebo podla nej je to ok...tak uz sa necudujem ozaj nicomu

Dadulka339

Fluomizin, je tam 6 vaginálnych tabliet brať ich treba raz do týždňa, vravel, že je to neškodný výtok, ale že mi nanho dá tablety. Úplne som sa zabudla na ten pohlavný styk spýtať. Predpisoval mi aj antikoncepciu a spomínal, kolko dní si máme dávať ešte s priateľom pozor a po koľkých už antikoncepcia účinkuje, tak asi by mi o tom nehovoril, kebyže nemôžem mať pri tých tabletách pohlavný styk. No aj tak sa pre istotu pýtam, lebo som vaginálne tablety v živote nebrala a nikdy som nemala žiadne problémy "tam dole".

redka

aj mne sa to vidi moc dlho... ale kto vie co mas valstne za pliagu... toto ti nepovedal? co sposobuje ten vytok? ako na to prisiel? robil ti stery?

Blondula

6 tyzdnov ? :O tak dlho som vaginalne lieky nikdy nebrala,nanajvys 12 tabliet :D a to sa da bez sexu kludne vydrzat :-)