Dieta a spomienky na predosly zivot

Ina9

súhlasím s GoFruit, dospelí majú obmedzenú myseľ, preto tieto veci už nedokážu vnímať tak ako deti, určite tie deti netreba karhať alebo bežať hneď za psychológom, tiež mám jednu nezvyčajnú spomienku z detstva, ktorú si nedokážem vysvetliť...vidieť duchov dokážu vraj aj ľudia pred smrťou, podľa skeptikov účinky liekov(čo nevylučujem), zdravotný stav atď atď, tu vám napíšem jeden príbeh, kt. sa stal známym, v rodičovskom dome býval už len ich dedko a pred smrťou im hovoril, že tu stále vo vedľajšej izbe pobehujú a pokrikujú deti, nejak tomu nevenovali pozornosť, no po jeho smrti chceli tú izbu vypratať a prerobiť a pod posteľou v prachu našli plno detských šlapají

GoFruit

Deti by mohli mat izasne schopnosti keby ich rodicia nenutili orientovat sa az prilis do minulosti a buducnosti. Deti ziju v TU a TERAZ. Rodicia och ale stale upozornuju na to ako sa maju chovat co kedy ako kde robit.... tym ze odmalicka odputavaju ich pozornost od tu a teraz hrackami. Este dietatko ani poriadne nevidi a je zasypane nezmyselnymi hrackami bez akehokolvek vyznamu co vydavaju zvuky a zasa raz odputavaju dieta od sameho seba a jeho sveta. Nastastie sa to nie vsetkym rodicom podari. Zavisi aj od dietata komu sa narodi a co si sem pride prezit.

3dalya

Tato tema ma zaujima, pretoze podobne prihody sa stali u mojich znamych a rada by som poznala aj ine.
Vnucka mojej znamej viackrat stala pri dverach a rozpravala sa s niekym neviditelnym. Ked sa jej pytali, s kym sa to rozprava, tak nahnevane odpovedala, ze ci ju predsa nevidia, ze sa predsa aj s nou hrava. Trvalo to asi pol roka..vtedy mala 4 roky.

odpoved897

karolinko- slovo "strašne" sa nemá používat pri pozitívnych veciach.. skuste-velmi dobrú auru a pod.
no a teraz k veci.. nie každý rozumie veciam okolo aury a pod. takže chápem prečo sa o tom nechcete rozprávat s ostatnými mamičkami.. ako deti tak aj zvieratá,najma psy dokázu duchov vidiet a podobne :) je to možné že deti vidia ludí z ich predosleho zivota a rodičia to nedokázu pochopit

karolinko

Mne povedala jasnovidka, ze mam strasne dobru ziarivu auru a ze som strasne dobry clovek. Nechcela odo mna peniaze ani za svet. No a mne sa denne stava, ze najma take male deti, co este nerozpravaju doslova na mna zizaju. Ze aj prestanu napr. Dudlat cumel alebo sa hrat s hrackami, natahuju ku mne ruky a tak. Tie matky nechapu co sa deje a aj rozplakane cudzie dieta ked vezmem na ruky, okamzite sa ukludni. Matky sa ma pytaju ako to robim. Ja I'm len poviem, ze neviem, nechcem sto s nimi rozoberat.