Stratený záujem

Príspevok v téme: Stratený záujem
Simonna

Ahojte, mám taký problém ... páči sa mi jeden chalan zo školy, on bude tento rok maturovať a pritom je o pár mesiacov odo mňa mladší :-D ale to je jedno. Páči sa mi. V škole máme na seba šťastie, vidíme sa skoro každý deň nejakou náhodou. :-D Pokukujeme po sebe. Kedysi sme si písali na facebooku, ale nejak sa to stratilo ... odpovedá jednoslovne, alebo ani neodpovie. NIkdy nenapíše, pritom písaval. Nič nelikuje, pritom kedysi likoval každý môj príspevok ... Nikdy sme sa naživo nebavili, nikdy sme sa nepozdravili, len sme na seba pozerali pokiaľ sme nezašli za roh. Keď sme si ešte písali, raz ma pozýval na koncert jedného rappera, keďže sa nám obom páčil. Nemohla som vtedy a teraz si to vyčítam (začalo to tak, že mi poslal od neho jednu zaľúbenú pesničku ... sám od seba raz večer poslal samotný link, na to som následne reagovala smajlíkom a sa ma pýtal či ho poznám, poznala som trochu ... vraj bude mať koncert, či by som nešla ...) Neviem čo mám teraz robiť, keĎ je to v takejto kríze :-( poraďte mám mu napísať? Naposledy som mu napísala videl to cca pred 5 dňami a neodpísal. Prosím poraďte, ďakujem :-)

m8

no može to byt pravda aj nemusi, treba si to overiť. ak je to pravda, asi nebude velmi rozumny chalan. može byt dobry v škole, ale ktovie aky v živote.
Alebo je to ešte decko, ktore z toho vyrastie, ktovie. No ked huli travu, nie je to dobré. Ani vo vztahu by to nerobilo dobrotu. Ak ozaj huli travu, pust ho z hlavy, však to vieš sama :)

Simonna

Teraz som zmätená. Kamarátka mi včera o ňom povedala také veci - neviem či mám tomu veriť. Bolo mi jasné od začiatku že fajčí trávu, ale veci typu že by ho vyhodili odniekiaľ kvôli tomu, že to pašuje atď by ma nenapadli. Je to múdri chalan, na prestížnej škole. Neviem či je to pravda, možno sú to klebety ... ale ak je to pravda, príde mi to odpudzujúce, no stále k nemu niečo cítim. No nechcem sa dávať do vzťahu s niekym takým. Neviem čo mám očakávať ...

m8

však ho ani poriadne nepoznáš :) nevravím o tom, že chalani mentálne dozrievajú neskôr ako baby..vôbec ho nenaháňaj ani si s ním nelám hlavu :) o chvíľu to možno aj teba prejde :)..počkaj si až v škole, keď sa zatial neozval, možno má super prázdniny s chalanmi a vôbec sa nechce ťahať s babami :p :D len kecam :) počkaj až budete v škole a pekne sa mu prihovor, bud usmievavá a nad vecou! predsa nejaký chlapec ti nepomotá hlavičku :)
chovaj sa k nemu ako kamarátka a pozoruj ako sa správa, či ozaj je taký super, že by si o neho naozaj mohla stáť ;)

Simonna

Ale rada by som sa s ním stretla ešte pred prázdninami. A teraz sa vôbec nebavíme, neviem aké by to bolo ho zrazu osloviť v škole :/

m8

presne nefacebukuj :) normalne ked bude vhodna priležitosť prid usmiata k nemu sa ho spytaj čo robi, ako sa ma, ako sa mu dari, bla bla čo maturita,že si o nom dlho nepočula, ake boli prazdniny, že si si na neho nedavno spomenula, alebo že si si na neho spomenula take niečo mile poť. o facebooku ani muk, ani o koncerte aby nebolo že ti to tak dlho chodí po rozume :D kedtak si vyhliadni najbližší koncert a nadhoď že tam ideš či o tom počul a bla bla :) a ked sa ta spyta či neprideš na facebook tak sa ho spytaj či radšej nepôjde na kofolu, normalne jak kamaratka sa k nemu zo začiatku spravaj potom uvidiš, ved ho asi ani nepoznaš aky je :)

KikA_kIKa

Skús to neriešiť cez facebook,ale najbližšie,keď sa stretnete prihovor sa mu :) opýtaj sa ho na to..nemôžeš si zakladať na tom,čo ti lajkol alebo písal..tým pozvaním sa snažil posunúť vašu konverzáciu na viac ako písanie a ty si nemohla,tak si možno myslel,že si ho len s citom odmietla.

Alebo keď sa niekedy stretnete,tak ho pozvi ty niekam. Veď ak neskúsiš,odpoveď je vždy NIE. Tak keď už máš NIE,tak to riskni a možno dostaneš kladnú odpoveď :)

Držím palce :)