Problém na začiatku vzťahu

Príspevok v téme: Problém na začiatku vzťahu
Luny

Takže mesiac do zadu som stretol dievča niečím ma oslovila neviem vám povedať čím. Najprv neprejavovala záujem iba sme si občas "pokecali" Tak som to nehal tak. Raz som jej napísal a už to išlo začala sa namotávať tak isto aj ja takto to išlo asi 2 týždne a my sme sa dali dokopy. Prvé 4 dni to bolo fajn, ale potom som mal pocit akoby ma začala ta láska opúšťať. Mne je s ňou vonku úplne super máme sa o čom vyprávať a mám ju úprimne rád, ale iba rád ... neviem čo mám robiť hrozne by som sa chcel zalúbiť a ja som mal pocit, že už to je tam. Neviem si rady nechcem byť hajzel a povedať jej niečo čo ju zlomí tak sa snažím byť taký "trpezlivý" a čakám kým to na mňa príde, ale nechcem jej zlomiť srdce už, keď bude neskoro. Neviem si poradiť jednoducho neviem ako ďalej. Hrozne mi vyhovuje, ale nie je tam to "niečo" čo by tam malo na začiatku byť taký ten ošial. Proste zmizol zo dňa na deň.. Rozmýšlal som či nemám blok z predošlého vzťahu . A či sme do toho vzťahu nešli moc rýchlo .. až tak, že by ma to odradilo. Máte s s niečím takým osobnú skúsenosť? Viete mi poradiť? Ďakujem.

popopopooo

ty prosim ta nemaj zatial ziaden vztah. Najprv najdi sameho seba a potom sa chod nacapovat na ineho cloveka. Toto ja nechapem preco stoj co stoj chce niekto s niekym chodit. Co sme nesvojpravny?

Luny

V minulom vzťahu som do toho spadol okamžite .. stále som mal potrebu byť s ňou v kontakte a po roku po hádkach a iných problémoch som sa na to vykašlal to je už vedľajšie. Myslíš, že to mám byť proste s ňou a počkať? Plánujem povedať, že ju mám ešte iba rád a porozprávať sa s ňou nech si nedáva zbytočné nádeje, že to na mňa musí prísť potrebujem čas. Iba nerozumiem čo ma ten ošial tak rýchlo opustil. Mal som iba 1 vážejší vzťah tak neviem čo si mám o tomto myslieť.

dalsi

Nie si nejaky moc rychly ? Co chces za par dni niekoho uz milovat ? Ved to chce cas. Ani ta zena to neberie, ze ta miluje.

Naco to silis ? Nechaj to ist volne a uvidite, kam to dojde.

Najskor by si vsak mal mat ujasnene priority, ci si vysporiadany s minulostou.