Tvorba zápalov v tele

Príspevok v téme: Tvorba zápalov v tele
jano5

Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o radu, kam mam ísť s mojím problemom alebo resp. čo mám zmeniť čo si mám dať. Trošku sa rozpíšem tak prosím prečítajte to celé.Do 18 tich rokov som vobec nebol chorý, nevedel som čo je to chripka ,horučka a pod. veci. Hrával som futbal aktívne od 6tich rokov, stále v pohybe každý deň. Potom prišla operácia predného križneho vazu, 1,5 roka som pauzoval s futbalom.Potom som začal a po roku mi museli vybrať meniskus, v tom istom kolene. Po par mesačnej pauze som znova začal hrať , a nasledovalo dalšie zranenie ale tento krat druheho kolena , tiež meniskus ale nevybrali mi ho , lekar povedal že nemusime , že sa možno sam neako da dokopy ale nesmiem hrať futbal. Nehral som vobec. Začalo ma dosť pichavať pri srdci a zistili mi že to mam od chrbtice- mierna skolioza.začal som cvičiť a futbal už len sem tam s kamaratmi. Ked som mal 24. Liečil som sa na zapal nadsemenika asi 4 mesiace – užil som asi 3 druhy antibiotik kym som sa nevyliečil. Lenže po vyliečení som začal mať problemy s črevom (pichalo ma v oblasti hrubeho čreva a stolica len rano a hlienovitá).asi 1,5 roka som chodil na gastro, absolvoval som aj rektoskopiu a aj kolono, zistili mi nešpecifikovany zapal čreva. Skúšal som rozne probiotika,mikrovlakniny,diety a iné.
Trošku sa to zlepšilo , niekedy ma to bolí a niekedy aj týžden to necítim, ale stále to mám take rozhádzané. Teraz mám 26, v máji tohto roku mi zistili zápal štitnej žlazy,beriem euthyrox25.
Dosť zlé sa aj cítim, mám také rýchle buchanie pri srdci, aj taký divný pocit pri srdci.Niekedy ma tam aj dosť silno picha. Teraz mám zas pocit že sa mi tvorí v hrdle neaký zápal.
Neviem čo mám robiť, k akým doktorom ísť, lebo už si pripadám ako hypochonder.
Mám sedavú prácu už 6 rokov, je aj dosť stresujúca. Pravidelne chodím cvičiť a aj ten futbal sem tam.
Moje zuby nie sú v najlepšom stave, zadné mám už 3 vytrhnute, ešte 2 korene mi ostali vzadu a ostatné sú zablombované. Dlhšiu dobu cítim že sa mi vytvára v hrdle hlien a citim aj zápach . na jazyku mám taký biely povlak a vzadu pri koreni par menších pluzgierikov. Fajčím tak 10 cigariet denne (už 7rokov) denne vypijem 2 kávy. Mám 194 cm a 84kg – váha je dlhodoba, nemení sa.
Prosím poradte v čom može byť problem. Už som zúfaly.

fitMonka

Ahoj, urcite ti odporucam pri castych zapaloch AC11 z macacieho pazura, pozri na energiabhip.sk vyrobok Purple caps. Je na zapaly fantasticky a celkovo na cely organizmus, imunitu a zdravie, klby a crevnu floru... Mas tam aj odkazy na klinicke studie aj pri zapaloch

jano5

ešte som zabudol na občasné bolesti v oblasti lavej ladviny. a v krvných testoch mi zistili iba mierne zvýšený kreatinin.