Som sam a nevladzem dalej

Príspevok v téme: Som sam a nevladzem dalej
KTO SOM?

Ahojte...ani neviem prečo som skončil tu a píšem ako mi je strašne...V poslednom čase som stratený a naozaj sa mi nič nedarí..nemožem normalne začat žit..Všetko je ako keby proti mne a asi to tak aj je!V poslednom čase ma napáda že to všetko skončím ja sám,,zabijem sa a bude ok!hmm viem je to hlupost ale nevládzem,--cítim sa bit sám...Neviem co mám robit ci sa to všetko co prežívam na dobre obráti alebo to bude pokračovat..

kto sme

Ber toto Tvoje obdobie len ako prechodne a snaz sa vyuzit cas, ktory momemtalne mas na osobny rast, sport, pomoc inym, ... Raz ho budes mat mozno malo a vtedy zurocis to co sa teraz naucis. Ber zivot ako cestu, veci nie su staticke. Veci, ktore teraz prezivas ako tazke Ta mozu posunut dalej, Ta pozitivne formovat. To ale bude mozne vidiet len s odstupom casu, a mozno v dost jasnom svetle. Skus si precitat aj nejaku motivacnu knihu. Nechcem robit reklamu, viem o jednej v elektronickej forme, daj si do vyhladavaca: uspech ako. Ak budes naozaj chciet aj o Tebe bude platit: Kto hlada, najde a kto klope, tomu bude otvorene. ;)

pistek

Kto som...active ti radi dobre. Predsa len dnes migracia kvoli praci nie je nic neobvykle. Ci uz v ramci SK...ci zahranicia. Aspon pre zaciatok. Lebo praca ti pomoze nielen ekonomicky..ale aj psychicky..

pistek

Lienka...ale ta ma aspon pre koho zit, dychat, bojovat...to dieta ju potrebuje a je od nej zavisle, ziju jeden pre druheho..
Ale su ludia..ktori nemaju nikoho, su sami opusteni atd atd

active

Ja som mal toto isté, presne tento pocit, ale pred pol rokom som si povedal, že som nejaký chlap, tak tu nebudem depokovať a podobne, proste som sa zaprel a vyšlo to, je to lepšie, vsugeroval som si pozitívne myšlienky a bolo mi a je mi lepšie, viem, že sa mi to povie ľahko, ale skús to ;)

lienka555

no myslim chlapce, ty nevies co su realne problemy. co taka slobodna matka co je sama na tehotenstvo, aj ta sa ma zabit? nie, ta bude bojovat a zit dalej, aj pre dieta.
si zdravy, mas dve ruky, dve nohy, co sa tolko lutujes?

m8

a čo tak skočiť za psychiatrom? Dneska to už nie je žiadna hanba, skoro každý má nejaké problémy, len málokto ich naozaj chce riešiť. S prácou je to ťažké pokiaľ žiješ niekde v oblasti vysokej nezamestnanosti kvôli nedostatku pracovných miest, ale dá sa za prácou buď vycestovať do zahraničia, alebo do hlavného mesta. Možno zmena prostredia by ti urobila dobre. Hlavne žiadne myšlienky na smrť, ty si si život nedal, nemáš právo si ho vziať :) Všetko sa dá nejak vyriešiť, smrť je len únik od toho všetkého, treba stále bojovať

klara19

neviem či poznáš príbeh, stopy v piesku, v stručnosti: človek vyčíta Bohu, kde bol, keď mu bolo tak ťažko, a on odpovedá, niesol som ťa na rukách...
boh je vždy s nami keď prežívame utrpenie,preto sa obráť naňho, on ťa vyvedie

KTO SOM?

nie nemám prácu a to je to najhoršie,,,bývanie mám ale kedze nemám prácu niekedy nemám ani co zjest ale.