Vianocny dar

Príspevok v téme: Vianocny dar
ahink

Ahojte.
Dostala som od niekoho koho milujem vianocny dar..knihu. Podakovala som za nu ale netesila sa jej.
Asi som sa mohla pretvarovat a hrat hrozne stastnu jak sa tej knihe tesim ale ja sa nedokazem takto pretvarovat.
Proste ako sa mozem tesit niecomu co sa u nas v pivnici garazi a inde povaluje po zemi na desiatky poctov?? Otec jak drbnuty z 1 spolocnosti 10r objednava dokola nonstop knihy a u nas je to jak v knihkupectve. Nemame to uz kam davat a fakt to mame drbnute na zemi po pivniciach (lebo byt je uz tiez zapratany knihami tak preto tie pivnice) jak nieco bezcenne zbytocne.
A to minuly rok podostavala od znamych tiez same knihy k vianociam a docil ich mam drbnute tiez na zemi ani som ich este neotvorila necitala.
A od niekoho koho milujem bac..tiez kniha. Keby dostala blbu pohladnicu tak tej by sa fakt vacsmi potesila. Boze to je fakt taky problem pre niekoho kupit nieco mile pekne?? A pritom je tak inteligentny mudry a toto ho napadne? Vsak CD by bolo ovela hodnejsie ci daka satka parfem ci bizuteria kvoli cene.. Ale kniha? A jasne ze vycitil ze sa tej knihe netesim aj ked som sa za nu podakovala. A bola z toho hadka. Nazval ma nevdacnou zenskou a ze lutuje ze mi vobec nieco daval..
Ma to mrzi ach jaj. Ja mam vazne alergiu ku kniham nemozem ich ani citit a este jak ochorela tak sa neviem vobec sustredit na citanie. Ja prv rada citavala ale ja teraz citam citam zastavim sa lebo si vlastne uvedomim ze si nepamatam nic-co som dovtedy vobec citala. Uchodi mi pamat kade tade takze ma citanie skor znervoznuje netesi ma, nemam z knih vobec radost. A to este studujem na VS a uz len to ucenie a citanie z knih skrypt atd ma doslova vyciciava vycerpava vysiluje..cize som rada ak knihy vobec nevidim co uz mam na ne alergiu. A to sa doma o ne doslova vsade potkynam co ich novych nevybalenych knih mame ako blbi..
Mrzi ma ze som sa nedokazala tomu jeho \\\"daru\\\" tesit. Rada by sa ale neslo to. Keby som sa tak by vlastne klamala, bola by to pretvarka. A aj ked to nerobim tak som mala. Vyhla by sa hadke kvoli tej kravine co mi dal aj ked som ozaj vdacna ze mi fakt nieco vobec dal..hm. Ozaj drbnute vianoce nedivim sa ze tieto sviatky nemusim (a nepiste mi o com tieto sviatky vlastne su to ja predsa dobre viem ale ja som tradiciu zvyk obdaruvat sa pocas nich nevymyslela ten tu je uz cele veky tak klud..skor som len to sklamanie z tej knihy potrebovala dostat zo seba von).

ahink

Dosla som zatial k 11 kapitole...po 162 stranu..
Ide mi to pomalinky, viem...ale som rada, ze mi to aspon takto ide..pomaly ale isto)
Aj on je rad, ze to citam..

Maoam

ahink: v tvojom pripade odporucam KONKRETNE povedat, co chces alebo na to rovno ukazat alebo si to ist vybrat sama alebo si zelaj poukazku alebo prachy - aspon nezazijes sklamanie

ja ta istym sposobom fakt chapem, lebo v podstate si od mala zavalena knihami a asi potrebovala vnutorne nieco ine

a ak mas vyhraneny vkus, tak to ber tak, ze si to otoc - pre druheho to moze byt naozaj narocne, v tom pripade konkretizuj

je dobre priamo vediet povedat, co chceme (a velmi potrebne v zivote, lebo druhi nevedia citat myslienky a nie kazdy je vyborny pozorovatel a vnimac)

ahink

...no nic, idem sa pokusit tu jeho knihu citat. Uz sa ma totiz pytal ci ju uz zacala citat?
Majte pekny sviatocny dnik

ahink

Zuzova...mozno zijem a som ako princezna) ale naroky na inych take nemam. To by potom nepisala o pohladnici ci naramku za 1-2e..atd

makovytoto

ak mate 200 knih doma, tak si daj zavazok, ze kazdy tyzden 1 darujes niekomu, pripadne ich predaj a kup si nieco pekne alebo z toho urob akysi fond na nieco.. bude z toho nove hobby, a kedze to nebude narazove, som zvedavy, ako zatazko to bude sa ich tymto sposobom zbavit v neskorsej faze..

ahink

Knihomol...neviem, hlupa ani nie.. Duchovne som dla inych tiez uz niekde inde...zivotom skutkami cinmi odpustanim zmiereniami atd. Sama som prv celkom ok pisala atd. Ale zdravotne sa vselico stava.. Uz som sa neraz bavila s lekarkou co s tym..radila len pockat ze sa to opat mozno napravi, dostane do normy. Ani nevies ake to je byt obklopena tolkymi knihami a...skoda slov. Prv na dovolenky, na cestovanie, vsade..este aj na wc)) mala bravala nove aj stare klasiky "povinnu literaturu" hltala knihy a teraz.. Sama knihy hodne kupujem a okrem inych darcekov vzdy v tom mnozstve darujem aj knihy..

Žužova

Ahink a nestačí ti ten fajn pocit že oni sa tešia ? nenaplní ťa najviac to ?... lebo potom mi to príde dosť neuprimné ,ty miluješ ked potešíš druhých,to znie tak skromne krásne.. no na druhej strane máš nároky ako princezná šak trošku povol. teš sa z toho ako si potešila druhých a že ti frajer netrafil vkus? No bože... mne to príde akoby si bola rozmaznaná, že budem sa hádzať o zem lebo som nedostala čo som chcela...