Zla komunikacia s partnerom

nestastna123

Ahojte vsetci zlati ludkovia co vyjadrujete svoje nazory:) v prvom rade vam zato dakujem. uznavam, uviedla som primalo informacii vcera nato aby sa ztoho dalo nejako vysomarit a mat aspon aky taky objektivny pohlad na vec... takze, pozname sa pol roka, obcas sa vieme porozpravat velmi dobre. Uznavame priblizne rovnake hodnoty, aj zasmiat sa vieme. Obaja sme skor taki tichsi a mne to ticho nevadi, len on stale naznacuje ze mu to prekaza a som ztoho nestastna... so sexualnym zivotom sme zacali len nedavno kedze mam 19 rokov (on ma 27) ale pritahujeme sa a je medzi nami aj vasen, vsetko ako ma byt. Len ta komunikacia obcas... :(

dixit

všimla som si na tomto fóre taký fascinujúci jav, že s akýmkoľvek problémom tu niekto napíše príspevok, okamžite sa nájde minimálne jeden, obvykle aj viacero dobrákov, ktorí hneď radia rozchod :-D baba tu napíše 5 riadkov, zúfalo málo informácií a hneď tu brilantné závery o nekompatibilite (a o akom polroku killingspree hovorí, to by ma tiež zaujímalo, nestastna tu nič také nepíše, to je informácia z nejakej inej témy alebo čo?)

nestastna, ak je aspoň jeden z vás hanblivejší či introvert, tak je to normálne. nesiľ to, nesnaž sa vymýšľať témy, nechaj veciam voľný priebeh. ja som niečo podobné mala s mojím drahým, ale z opačnej strany - z nejakého dôvodu mal on zo začiatku pocit, že by sme sa mali nonstop o niečom rozprávať, a najlepšie o nejakých hlbokých filozofických témach. zároveň však nevedel, ako to dosiahnuť, keďže sám je skôr tichý typ :D ja som pritom o ničom netušila, stále mi s ním bolo veľmi dobre, aj tie mĺkve chvíle som si vychutnávala. až mi to raz povedal - že ho mrzí, že sa viac nerozprávame atď., ale že je z toho aj trochu nervózny... tak som mu vysvetlila, že mne to naozaj nevadí, a on zistil, že jemu to samo o sebe vlastne tiež nevadí, že je príjemné len tak si užívať prítomnosť druhého aj bez slov

killingspree

sampon, pripadas mi farizejsky. dristy? co je to drist? drist je chodit na fora ako zdravie.sk
normalny clovek ti nemoze povedat ziadny drist, ak nezacne o pocasi, alebo o farme/joj/markize..
ale hej no, rozumiem, poznam ludi s ktorymi sa neda komunikovat, lebo rozpravaju dristy :D
ale ked spolu vydrzali udajne pol roka, tak bud to bolo len take, ze stretavka 1hodina len pre sex a potom ani ahoj/cau si nestihli povedat, alebo neviem v akom vztahu moze po pol roku vyhasnut komunikacia.

buzela

Nieste na rovnakom komunikacnom ladeni takze to nebude medzi vami klapat. Riesenie je rozchod. Ak uz na zaciatku sa neviete naladit na rovnaku vlnu, tak s tym nenarobis uz nic. Nefunguje tam ta povestna chemia medzi vami.

sampon

Suhlas, mne by clovek, ktory stale drista asi pripadal ako saso. Poznam zopar takych ludi a nebavi ma vobec ich pocuvat. Osobne musim cloveka poznat dlhsiu dobu a zazit s nim nieco, aby sme sa mali o com rozpravat a klast mu otazky a odpovede na mieru:-)

kafe

v prípade, že ste absolvovali len druhé tretie rande, tak ano, takéto chvíľky tichu sú naozaj nepríjemné. Ale pokiaľ sa nepoznáte, o to jednoduchšie sú témy a otázky, ktoré môžeš tomu druhému dávať. Proste sa pýtaj na to, čo chceš o ňom vedieť. A ak sa poznáte dlhšie ako mesiac, prečo by ste nemohli byť AJ ticho?? Neustále drístať o niečom.. načo je to dobré? Vieš aké fajn je oprieť sa o priateľa a len tak si to vychutnávať, že sme spolu... Ja osobne vykecávanie vôbec nemusím a my sme s priateľom dosť často ticho. Len my sme už štyridsiatnici a ten pokoj a ticho asi patrí aj k veku.

dixit

ako dlho sa poznáte? vníma tie chvíľky ako trápne aj on? považuješ za nutné stále sa rozprávať, neviete len tak spolu mlčať? :)