Noze Pyrex

Príspevok v téme: Noze Pyrex
xxel

Dobry den
ake su noze Pyrex z TESCA? Skusal ich niekto? Nazbieral som 20 nalepiek, nabehol do tesca a pozeram, ze akurat v den predtym tu akciu zrusili. :( Tak sa pytam, ci su dobre, ci sa oplatia aj za povodnu cenu cca 17-20 eur, alebo ci sa oplatili za tu akciovuc 4 eura. Alebo, co by ste radsej kupili za 4-5 eur iny noz.
Dakujem.

Suzie345

S touto znackou nemam skusenost. Mozem odporucit, ak hladate kvalitne noze, tak noze Ivo Premier z profikuchar.sk su super, velmi dlho ostre vydrzia.

Margareta465

Tieto nepoznám, ale nože IVO Solo alebo Premier z profikuchar.sk sú famózne, dokonca majú aj ochranu pred porezaním. Kvalitná výroba. Odporúčam.

9titinka5

segra ich mala a nebola moc spokojna, ja mam Legnoart REGGIO, su ocelove a som spoko, su urcene na syr ale bezne ich pouzivam aj na ine potraviny.mam ich z vitarian. sk

Pivonka37

Táto značka mi nič nehovorí, ale nože IVO Premier alebo Solo sú top. Kvalitné oceľové, super sedia do ruky a ešte majú aj ochranu pred porezaním. Sú naozaj vycibrené.

Kika40

Tieto nože mi nič nehovoria, ale tiež by som išla radšej do kvalitnejších. Aspoň ja na nožoch nešetrím, podľa mňa sa to v kvalite vráti.

evita87

S tymto druhom nozov nemam vôbec skusenost, ale išla by som radšej do zaručenej kvality. Neviem sice z akeho materialu su, ale podla mna najlepsie noze su ocelove. Hovorim zo skusenosti.

okoloiduci p

Kupil som za body, pouzivam ich mesiac. Za 5€ su ok. Za plnu cenu 20€ urcite nie. To radsej profi KDS alebo Fiskars.