Na čo myslia muži keď vidia peknú ženu?

wreck

neriesim. ved sa to ani neda. dnes su vsetky ako naklonovane. a este aj panny casto 'riesim', ale to len tu na fore. to vies, wreck-teoretik. ;)

vypalovanim zobaka sa mysli fajcenie cigariet alebo ineho otravneho sajrajtu.

čťíéč=áš

wreck
ty stale len to holenie riesis u zien co s tym stale mas?
a to vypalovanie zobaka je akoze ukecana zenska?

wreck

ak vypaluje zobak, straca akukolvek pritazlivost a viac jej nevenujem ani myslienku.

ak nevypaluje zobak, stlacam 'play' a nechavam fantaziu, nech sa ubera kam chce. najcastejsie uvazujem ci je vyholena, ako by vonala spotena, ako by chutila, ci by kricala, ci by sa nechala rozbesniet niekde na luke alebo pri vode, ci by bola tak prijemne zensky makka na brusku, na nohach, okolo pasa, ci by vrnela pri masazi leziac na brusku, ak ma sukienku, rozmyslam kde asi koncia tie nozky atd. :)

pri tom snivani samozrejme intuitivne predpokladam, ze je primerane inteligentna, rozumna. nebudem si predsa predstavovat nejaku sfetovanu ropuchu z osady na cudzom pozemku a kazit si tak sen, nie? :)

Fillip

na nič, mňa skôr zaujme tým čo žena vypustí z úst a nie ako vyzerá. Vzhľad nieje všetko ak je žena totálna krava a ma v hlave nasraté. Pekná žena neznamená aj dobrá a múdra. Takže so mnou to nič nerobí, ani veľké kozy ani krátka sukňa. Som dosť racionálny človek aby telo a vzhľad ženy robil so mnou divy. Žena má musí zaujať nielen vzhľadom ale celkovým dojmom. Lebo mnohokrát sa pekná žena nevie normálne správať a je buď strašne namyslená alebo vymletá.

danuta

No neviem ja ked vidim pekneho chlapa nemyslim na sex, proste si poviem ze je fesak ale u chlapov mam pocit ze ked vidia peknu babu tak si pomyslia tu by som dal dole :D Zalezi od povahy chlapa a od toho co ma zena na sebe :)

kafe

podľa mňa je to podobné ako keď vidíš pekný obraz, počuješ príjemnú hudbu - vyvoláva to v tom druhom (nielen v chlapovi, ale v žene tiež) príjemné pocity, naladí ho to tak.. krajšie. Myslieť si, že chlapi myslia pri peknej žene iba na sex, je krátkozraké. Viac závisí od chlapa, ako ženu vníma, nie od ženy, ako vyzerá. A je dosť chlapov, ktorí nepotrebujú ani peknú ženu, proste stačí že je to hocijaká žena a myslia na sex.
Takže, kočky, ak máte pocit, že po vás chlapi idú, nenahovárajte si, že je to tým, lebo ste pekné. Niektorým stačí už len to, že ste žana :)

embryo

sila mysle: tok mojich myslienok zalezi od aktivity, pri ktorej zenu zahliadnem

ak si sediac na lavicke cita knihu a degustuje vitamin D, zacnem uvazovat nad tym, co moze citat... pokial by bola rovnaka zena prehnuta cez lavicku a vystavovala by svoj priestorovo dokonale vyvinuty sedaci sval uvezneni v minisukni svojmu okoliu, myslel by som na nieco uplne ine...

zaujimave, kolko zien citilo potrebu sa vyjadrit k teme urcenej pre "chlapcov a chlapov" :-)