Zila na lytku!

Príspevok v téme: Zila na lytku!
macka_

dobry den ... mam 14 a na lytku mam modrozelenu žilu a pod ňou ešte jednu ale ta sa skor podoba na modrinu... taku istu mam aj na druhej nohe pod kolenom na lytku ... mama má krčove žily, tak neviem.....nieledy su mi vidno viac nieledy menej. problem je v tom ze ja mam aj na zvysku tela taketo zily. neviete ako tu na lytku zakryt, alebo nieco aby zmizla... bez operacie????? kludne poslem aj fotku na mail....dakujem :)

daniella27

Preco ju hneď strašite? V 14 rokoch kŕčové žily??? Pokial viem kŕčové žily vyzerajú inak, mne po celom tele vidno viac žily, mam svetlu pokožku a proste takú kresbu žil. Nerob si z toho fakt ťažkosti, v lete opáliš a nebude to vidno a raz ked budeš mat naozaj kŕčové žily, kedže ich ma aj tvoja mamka, dá sa to ľahko odstrániť.

Kýčera

K cievnemu- vyhodnotí stav,navrhne sklerotizáciu,...predpíše sťahujúce punčochy,kt.treba poctivo nosiť.Pri tvorbe modrín-lieky.Pomôžu tiež cviky á každej hodine:päta-špička, vykladanie nôh hore,ale ich prekladaniu cez seba sa treba vyhnúť,bicyklovanie,...Pomôcť vám môžu aj pijavičky-hirudoterapia,striedavé sprchy,VYHÝBAJTE SA APLIKÁCII TEPLA,...

simasmajl

Ahoj ja presne ten isty problem cele flakate lytka plus zily pod kolenami.moja mama ma tiez krcove zily .
neviem co robit. Ak chces posli foto.