Nemate niekto skusenosti?

Príspevok v téme: Nemate niekto skusenosti?
Liliannaa345

Mam taky problem, mam bolesti hrudnej chrbtice, prelievanie a skvrkanie brucha, par krat do dna ma zaboli napravo v podbrusku, alebo pod pravym rebrom, mam zvysenu teplotu 37-37,2 a taku tensiu stolicu uz asi pol roka a obcas ma zaboli v konecniku a v zaludku . mam25 rokov .bola som na gastroskopii nic mi nezistili a vysledky krvi so. Mala taktiez vsetky dobre , aj sonografiu brucha,,,, uzivala som 4 mesiace probiotika probiofix a mierne sa mi zlepsilo no teraz po stresoch sa mi opat zhorsilo,,, nemate prosim niekto skusenosti? Dakujem

akataka

Liliana, napíš do centra k Albertovej, možno by ťa zobrali a zistili čo ti je. Neni mudre skúšať piate cez deviate ked nevieš čo vlastne máš aký problém. Neviem či ešte fungujú tu niekto písal že mala úraz. Ja som bola u nej len raz pred pár rokmi a dostala som veľmi dobrú radu ktorá mi pomohla.

quinn

Ahoj,
mám, teda, v tomto momente môžem skôr písať, že som mala takmer rovnaký problém. Tiež mám 25 rokov a u lekárov to boli vždy dobré výsledky, napriek evidentným zdravotným problémom...bolesti hrudnej chrbtice som mala z úzkosti, stresov (štátnice, ťažko chorá sestra)...tie sa zlepšili aj vďaka joge a pilatesu. Žalúdočné problémy mi vyliečila živá strava, môžeš brať probiotiká aj celý život, ale kým si neupravíš stravu, zbytočne....ja som mala v tráviacom trakte mnoho parazitov, kt. som sa zbavila vďaka doplnkom + úplné vylúčenie múky, mliečnych výrobkov a rafinovaného cukru, samozrejme.