ako zistim ze mam ovulaciu ?

alka_121

Dobrý deň, minulý týždeň vo štvrtok som bola na gynekologickom vyšetrení, pri ktorom mi lekárka predpísala Mercilon. Viem, že 1. tableta sa má užiť až v 1. deň menštruácie (tú som mala dostať zhruba týždeň po vyšetrení). Ale keď som došla domov zistila som že mierne krvácam. Myslela som si že menštruácia prišla skôr tak som večer začala užívať antikoncepciu. Avšak v nasledujúci deň som už nemenštruovala,v braní tabletetiek pokračujem. Mám však stále také mierné špinenie. Včera som však mala nechránený pohlavný styk s partnerom. Neviem teda, či je bratie antikoncepcie v mojom prípade 100%. Možem byť tehotná? Poraďte mi, čo by som v takomto prípade mala robiť.

Janulka

Ahoj!
Stačí, keď ukážeš myškou na môj nick "Janulka" a dole vľavo na lište (sivej) sa ti ukáže moja e-mailová adresa.
P.S. prepáč že som si to nevšimla skôr :(
Pa!

Janulka

Ahoj, moja!
Ovulácia sa dá ľahko odsledovať, je na to aj súbor metód a jedna z nich je aj symptotermálna. Ozvi sa na e-mailovej adrese, čosi poriešime ak máš samozrejme záujem.
Svojska, nesúhlasim s tvrdením, že libido žien je naj.. v období ovulácie.
Pociťuješ to tak z vlastnej skúsenosti?
Výskumy hovoria niečo iné.

svojska

Bilingsova metoda Ti nieco hovori...
ak mas nepravidelny menzes vypocty su ti nanic a takisto ak mas zapal o ktorom nevies, bazalna metoda nie je vhodna...hlieny neklamu...samozrejme ked
nemas okrem normalnych este nejaku mykozu posvy, vtedy sa asi hlieny miesaju s hrudkavymi,tzv.tvarohmi...
ale ovulacia zeny sa prejavuje aj jej
libidom...suhlasi so mnou niekto?

panika

neviem, ci sa prejavuje..priblizne sa da vyratat, ak je cyklus pravidelny..niekde sa to tu spominalo presnejsie (v niektorej gynek. teme)