Nepekny chalani nemajú sancu

michal555

Ono to funguje v skutocnosti trochu inak. Ak si skaredy a si o tom hlboko vnutri aj presvedceny tak to vysielas von a ta zenska to uciti. A stracas akukolvek sancu. Ak ale najdes sposob ako vyzarovat nieco ine ako ona vidi tak potom mas sancu. Nie u kazdej, lebo niektore su tak prazdne a povrchne ze ich nepresvedcis, ale o to lepsie pre teba. Ten sposob ako vyzarovat nieco ine ako zenska vidi je rozny a je to presne to sebavedomie - pre niekoho je sebavedomie podnecovane vonkajsimi vplyvmi ako peniaze, oblecenie, kontakty a pre ineho vnutornymi tym ze nasiel sposob ako byt stastny, vyrovnany, to co v zivote dokazal, aku ma pracu, priatelov, ako dokaze byt sam, ale vychadza to aj z toho ako sa o seba stara v zmysle co zje to ovplyvnuje psychiku, rovnako je to aj s pohybom.
Ja sam som dlho riesil to ci som pekny alebo skaredy, a bral vsetko prilis vazne a prilis ma zaujimal nazor ostatnych. Jedna baba po mne isla ako po udenom, dalsia ma odpalila lebo som bol pre nu skaredy a teraz si vyber z toho.
My chlapi mame tu vyhodu ze sa da na nas pozerat aj bez toho aby sme museli rano stravit hodinu v kupelni. Budem hnusny, ale ak by sa vacsina zien nemalovala tak clovek ako druh vyhynie lebo kto by sa uz len chcel parit s nimi :D Krute, ale kde je potom ta definicia krasy? Nauc sa mat rad taky aky si a ostatne pojde same.

sewie

ked si citam niektore tie vase prispevky, tak ma napada ze akych ludi to k sebe vlastne pritahujete? asi by sa chcelo zamysliet nad tym a nejak to zmenit...

Rust

To mi pripomenulo ten americký seriál bold and beautiful (smelý a krásny). Nemci to preložili zaujimavejšie že reich und schön (botahí a pekní). Ale furt neboli štastní.

Slobodna

smudielkoo jedine ak by som mohla na tej audine soferovat ;) tieto nemecke auta ma az tak neberu. Ale mas pravdu v jednom, ze sa viac otacam za autami ako chlapmi a to ci peknymi alebo skaredymi. Vies na nieco pekne sa kazdy clovek rad pozrie, ale to je tak vsetko, pre mna musi mat auto aj chlap citovu a prakticku hodnotu. Tak tu nefnukaj, lebo vy muzi ste ovela viac povrchnejsi a vypocitavejsi ako zeny. Inak ma uz skutocne nebavi ako tu pohlavia na seba furt kydaju a vycitaju si veci, ktore su ad1 individualne a ad2 to aj tak nezmenia.

Moireal

Bohati muzi a krasne zeny sa navzajom doplnaju. Obaja si to pritahuju do zivota. Ale to neznamena ze nutne vsetci ludia musia takto uvazovat. Predsalen, zien je este stale privela na to,aby kazda mala svojho bohaca a bohaci si zase radi uziju s viacerymi a viazat sa nebudu. Preco tu stale omielate hlupe stereotypy? V poslednej dobe samy unfnukany chlap o tom, ze zeny su svine povrchne a baziace po peniazoch pouzivajuc svoju vaginu. Je to uz trapne. Zien je na svete stale privela na to, aby kazda takto uvazovala. Su zeny, ktore niesu otrokmi mody a nemusia mat stale novu handru ale radsej povedzme vrazia do cestovania, ktore ich viac obohati ale to uz je kazdeho vec. Ludia sa nemaju radi a potom sa snazia zo seba robit vsetko mozne, aby ich mali radi druhi a potom mohli mat radi oni samych seba. Kazdemu ide len o lasku, uznanie a akceptaciu. A snazia sa to dosiahnut roznymi sposobmi a to ze to teraz nevyzera velmi dobre na nieco sluzi. Kazdy si raz uvedomi, ze lasku najde v sebe a nie vonku. Inak neodsudzujem zeny, ze sa chcu pacit, je to ich prirodzenost ale prave preto by to malo ist prirodzene ale nie nasilu vo forme odhalovania sa a a modnych handier. Myslim si ze vonkajsia a vnutorna krasa idu ruka v ruke a takisto zdravie jedinca. Na vsetkom sa da popracovat a kazde jedno podporuje dalsie. A treba ignorovat showbiznis, lebo ludia co su tam, si uvedomia ako posledni, co je spravne, takze oni by nemali byt ukazovatelmi smeru.

smudielkoo

Ked nesi pekny tak si kup pekne auto poniektrore lieta na auto a nie na to aky si. Staci mat pekne drahe auto a tie hlupe pucky ta budu cet je to pravda videl som vela takych hereciek take pariky chalan ohizd a kraska ale hlavne ze mal audi ci co to mal bmw :-D babi su povrchne jedine kde idu do hkbky tak to je tvoja penazenka a hlavne ju musis poriadne pretiahnut aby sa do teba zamilovala to je cele :-D

Moireal

Chlapi krasu riesit nemusia, klidek. :)) Chlapi su tu od charizmy, zmyslu pre humor, schopnosti postarat sa o seba atd.

0vecka

jojo zenske su divne... niektorym sa pacia aj fakt ze divne potvory... to chlapi su v tomto uplne v pohode... malo tuku vela prs a hotovka....

Rust

Neviem či je to fejk ale je mi to šuma fuk. Mam podobnú skúsenosť ako dvojhlavý. Našli sa ženy ktoré som považoval za pekné, okolie tiež, a boli zo mňa paf, našli sa ženy ktoré som považoval za pekné a okolie tiež a bol som pre nich priemerný, a našli sa opat ženy ktoré som považoval za pekné aj okolie a ani by ma neboli opluli taký odpad som pre ne bol. A teraz že vyznaj sa. Som fešák ? Som priemerný ? Alebo som škaredý ? Jediné čo som zistil že to nemám brať celé tak smrtelne vážne. Potom sa lahšie zoznamujem lebo nie som zviazaný strachom a lahšie príjimam aj odmietnutia lebo z toho nerobím takú vedu. Neviem vela sa toho natrepe o sebavedomí, chlap musí byť sebavedomí, naber sebavedomie. Ja neviem ako sa to robí, neviem ako ti poradiť. Podla mna jediné čo musíš je nebrať to tak vážne lebo stratíš roky tým že sa budeš lutovať a ženy báť osloviť a odrazu budeš starý. Ženy sa samé boja, sú plné neistôt, obáv, niektoré viac, niektoré menej. A určite sa nájdu mnohé ktoré sú od teba horšie v rôznych významoch toho slova. Blbšie, zbabelšie, zakomplexovanejšie, škaredšie, bezcharakternejšie a tak dalej. Po mne teraz išla dlho jedna a vieš čo som o nej zistil ? No že ma chce len ako bokovku a má rodinu. A ja somár som pred tým dlhé obdobie riešil prečo je taký problém ju zbaliť, čo robím zle, som taký na nič ? Myslel som na ňu, premietal v hlave čo som zle spravil, čo by som mohol spraviť inak. A ona takto.
Občas mám pocit že muži a ženy nemajú spolu fungovať, iba rodiť deti. Možno to tak kedysi dávno bolo, lenže mi si to teraz sakramentsky komplikujeme. Vyžadujeme samé blbosti ktoré sme odpozerali odniekial, porovnávame sa večne s druhými teraz o to viac ked je internet a svet je velká dedina, sme nároční na blbosti ktoré nemajú ani zmysel, stojí nás to kopec úsilia a penazí, ked ich dosiahneme tvárime sa ako vítazy a chceme to rýchlo ukázať svetu, snažíme sa vydržať spolu po celý život keď v skutočnosti dokážeme spolu vydržať v tom lepšom prípade len zopár rokov, hladáme všemožné recepty jak to vydržať, jak na to keď pritom sme mnohí tak rodielni a tie recepty pre mnohých ani nemôžu nikdy fungovať lebo nepasujú na ich mozog, naše deti vyžadujú snád najdlhšiu starostlivosť spomedzi cicavcov, dlho nastavujú ten ich hladný zobák ktorý pýta okrem jedla všetko možné. Maškaráda. Snažíme sa o niečo čo môže fungovať len čiastočne a len v určitých obdobiach nášho života. Iba balancujeme, to je jediné čo môžme robiť. Aspoň väčšina, tá nikdy neprestane balancovať. Možnože nejaka hŕstka ľudí má to šťastie. Drvivá väčšina si len niečo nahovára, najlepšie je kalmať sám sebe.
A potom prídeš ty a plačeš a berieš to celé smrtelne vážne a myslíš si aký si možno aj úplne celý nafigu. Haha