VŠMU - herectvo

Príspevok v téme: VŠMU - herectvo
retypept07

Ahoj. Chcela by som vedieť váš názor na vec. Chcela by som sa budúci rok prihlásiť na VŠMU na herectvo. Chápem, že sa tam hlási XY ľudí a berú 15 ale za pokus to stojí. Chcem sa opýtať, ako to tam funguje, chcem vedieť názor niekoho, kto tam študuje. Hrám na klavíry 8 rokov, spievať viem tak na takej normálnej úrovni, tancovala som 5 rokov a chodím do dramatického krúžku cca 4 roky, takže vystúpenia už nejaké mám za sebou, tanec a spev pohôdka. S tým hraním nemám problém, myslím si, že som dobrá len neviem či tak dobrá, že by som mala možnosť dostať sa tam. Kontakty taktiež mám ale cez tie sa tam dostať nechcem lebo to mi je prd platné, aj tak by potom zo mňa nič nebolo. Len chcem vedieť váš názor, či by som mala nejakú malú šancu a hlavne či to stojí za to, či sa mi to oplatí. Stále nie som veľmi rozhodnutá, ale byť herečkou je môj sen odmalička a poznám dosť hercov a viem čo ich život obnáša a chcela by som to skúsiť. Za odpovede vopred ďakujem.

cestazaherectvom

Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk