Je to mozne takto chytit?

Príspevok v téme: Je to mozne takto chytit?
kupalisko

Cez vikend som bola na kupalisku. Od vcera mam zelenozltkasty vytok a boli ma podbrusko a mam nejake cervene bodky v okoli pohlavnych organov. Je mozne ze som chytila pohlavnu chorobu? Nemala som sex lebo priatel je odcestovany uz vyse mesiaca ani lieky neuzivam ziadne. Da sa chytit pohlavna choroba na kupalisku? Prosim odpovedzte mi lebo mam strach. Ani k lekarovi sa mi nechce ist lebo co ak mi zisti nejaky syfilis alebo kvapavku ci nieco horsie. Co je to vlastne? Nikdy som nic take nemala az teraz. Mala som z kupaliska uz v minulosti mykozy ale toto nie. Co to moze byt? Mam 23 rokov.

Kýčera

Kupalisko,NEOPOVÁŽ sa brať tie OTCOVE ATB,a ani žiadne iné!Zatiaľ čakaj na svoju lekárku,len ak by to bolo NEZNESITEĽNE,až potom vyhľadaj iného-zastupujúceho gynekológa,len ten Ti nasadí cielenú liečbu.Ak by diagnóza bola správna,musí Ti stery zobrať aj po doužívaní ATB,či si o.k.Je tiež možné,že toho parazita má aj Tvoj partner,potom treba aj jeho preliečiť.

Adelala

moja kamoska tak na kupalisku chytila chlamidie. Nemala ani frajera ani s nikym nespala na jednu noc ale zato chodila sa kupat a zrazu zdrav. problemy a doktor jej zistil chlamydie. A to som ju predtym varovala ze nech nechodi na kupaliska ked je tam hlava na hlave. Aj ked ono je to jedno ci je tam desat alebo tridsat ludi ta voda uz je aj tak kontaminovana.

Moireal

K tym kupaliskam este. Ja som presvedcena ze mi v piatich rokoch znicilp zdravie termalne kupalisko v dudinciach, kde vraj chlapi pustali malu potrebu a bola tam taka sirova voda. Oco am vyhadzoval do vdzuchu a blaznil sa so mnou a ja som sa nalogala tej odpornej vody. Vecer som uz lezala na izbe s 39tkou teplotou a potom sa pridruzili zapaly mocovych ciest ktore mam doteraz a to som uz dospela. A to vraj znama mojej mamy si plavala v bazene a vedla nej hovno. Nechcem vediet co bude s ludstvom este o par rokov....

kupalisko

Nemam svrbenie ani palenie len tupe bolesti raz silnejsie raz slabsie a ten vytok plus trochu zvysena teplota. Idem zistit ktora lekaren ma pohotovost a zbehnem sa poradit a popytat o tie pripravky co mi radite aj na antibiotika. Na pohotovost tiez nechcem ist stacili mi skusenosti z minulosti ked som tam parkrat bola. Ochota nadovsetko..

Moireal

Chod na gyndu, hned ako sa doktorka ukaze v praci. Ono, mozes mat trichomonady, tie robia taky zltozeleny vytok ale mozno aj nemusis. Len mi to prislo ako mozna infekcia. Ak mas zvysenu teplotu, telo bojuje s dakou infekciou, to je jasne. Zvys prijem vitaminu c, pomoze imunite. Skus si davat teply termofor na hrud, tam je brzlik a ten aktivuje imunitu. Zacni si hned davat vitaminy co mas doma,aspon ovocie alebo si kup daco narychlo v lekarni. Ja mam vitamin c z DMky v praskovej forme. Stale sa hovori o tom, v akej podobe ma aky vitamin najvacsiu vstrebatelnost ale to je teraz jedno. Hlavne si zacni davat tie vitaminy a skus aspon zenske caje pit. Ked ti zistia, co ti presne je, budes moct cielene zautocit. Zatial rob aspon co mozes. Ozaj sa nehanbi, gynekologickam je to jedno a tebe by malo byt tiez jedno co si ludia myslia. Raz tam dospejes, ver mi.
Ohladne tych atb sa skus spytat mozno v lekarni, ci by ti ich odporucili ale bez lekara by som to asi neskusala a hlavne aby to nejak neskreslilo vysledok. Skus sa teda spytat v lekarni. Ake mas este bolesti? Aj ta pali alebo svrbi? Skus anionove vlozky, tie zmiernia prejavy tej infekcie, lebo zabijaju bakterie. Sexu sa este nejaky cas vyhybaj aby si pripadne nenakazila priatela. Pi vela vody a umyvaj sa len cistou vodou. Pripadne ak je to neznesitelne, behni na pohotovost, i ked nezarucujem, ze pomozu. S tymi lekarmi je to na celom svete bieda...Ale nie si jedina, ktora ma taketo problemy, tak hlavu hore.

mikrobia

pozri na kupču môžeš teoreticky chytiť kadečo, ľudia tam mnohokrát idú aj s rôznymi ochoreniami či už kožnými alebo pohlavnými či aj tráviacim. Mám známu ktorá robí na hygiene a vďaka nej ani na kúpaliská nechodím lebo ako mi povedala koľkokrát robia kontroly odboru vody z bazénov tak vždy tam niečo nájdu a často sú to odporné baktérie, plesne, vírusy a huby a pod. Najviac je prítomnosť črevných baktérii, parazitov, plesní, húb, kvasiniek, pasomníc a vírusov. Ľudia sa majú asi problém dôkladne osprchovať pred vstupom do bazéna a tak skáču do vody s neumytými zadkami a predkami či nevyliečenými chorobami. Čo ich tam po zdraví ostatných prítomných ľudí hlavne že ja sa kúpem aj keď ohorzujem iných. O ďeťoch malých nehovoriac. Tým častokrát aj stolica zo zadku unikne lebo ešte nevedia tak ovládať sfinktéry. Nehovorím o batoľatách ale väčších detí. A keď si k tomu pridáš spotené telá čo do vody skáču a tie ich kožné mazy a poty. Proste kúpať sa v jednom bazéne s desiatkami iných ľudí je hotový hazard. Neviem aký blázon tento spôsob zábavy vymyslel ale vôbec mi nedoplo že je to nehygienické a nepomôže ani dezinfekcia chlorom lebo dnes sú dosť odolné baktérie a vírusy. Tú vodu v bazéne menia tuším len raz za týžden alebo dva neviem ako kde. Všade sa šetrí. A určite šetria aj na dezinfekčných prípravkoch. Kúpaliska sú rajom pre šírenie infekčných chorôb. Už len keď ľudia pľujú do vody čo aj robia si zober že koľko svinstva vypľujú zo seba ak sú nositeľom nejakého ochorenia. Bleeee

kupalisko

A nebude vadit ak budem cakat do stredy? Boze ja sa tak bojim, ak je to ta choroba co pisete tak to bude hanba a doktorka mi urcite neuveri ze som to chytila na kupco. Toto mi urcite nezhltne a bude si ktovie co o mne mysliet. Ja mam strach. Co bude do stredy a na pohotovost by som aj sla lebo tie bolesti su dost neprijemne a ten hnusny vytok. A merala som si teplotu a mala som 37.4 je to v poriadku? Asi nieje ze? Stupa aj teplota pri tejto chorobe?
Hladala som v domácej lekarnicke lieky a nasla som jedny antibiotika co tatko nedobral ked bol na jar chory a citala som naco sa pouzivaju a okrem iných tam pisali ze aj na pohlavne choroby a bola tam aj tato trichomoniaza tiez. Je tam este pat tabliet, ak by som ich zacala uzivat nepomohlo by to ked su aj na tuto chorobu? Aspon docasne do stredy. Mozem ich zacat uzivat?

Moireal

Je to pohlavna choroba a u niektorych zial sa neprejavuju symptomy a su preto prenasacmi. Nehanbi sa, vies kolko ludi ma dnes pohlavne choroby? Ano, je promiskuita ale ty si to predsa chytila na kupalisku, takze sa naozaj nemusis hanbit. Inak, je to bicikovec a pomohla by mozno aj antiparazitna kura na bicikovce, prvoky. Od Huldy Clark. Oresak, klincek a palina. Su na to aj antibiotika, pripadne mozes skombinovat aj atb aj byliny. Fakt utekaj na gyndu a necakaj. Trichomonady su nebezpecne tak isto ako aj mykoplazmy a chlamydie a tie mozes chytit na kupalisku. Ved tam je ta voda chlorova, co este podporuje vznik tychto pliag. Mozes este skusit vyplachy alebo detoxikacne cipky alebo telieska. Trebars Scarlet. Inak trichomonady sa zistuju z mocu, mozes si to pripadne zaplatit v nejakom laboratoriu, aby si sa nemusela hanbit na gynde ale pre istotou by som na tu gyndu sla. A skus zvysit prijem vitaminu c, to este pomaha a ber vitaminy bud jednotlivo alebo aspon multivitamin. Pocula som ze "alive" su fajn. Obsahuju uplne vsetky vitaminy. Mozno este tie odmaskovace, odhlienovace ako nac, serapeptaza by mohli pomoct. Ale v prvom rade sa daj vysetrit a nedaj sa odpinkat, ked ti nepomozu na gynde, zmen ju alebo tu laborku skus alebo cinsku medicinu, ta ma velmi dobre vysledky s bylinami. Drz sa.

Kýčera

Áno,je.Na pohotovosť nechoď,počkaj si na lekárku,musí Ti spraviť stery a diagnózu potvrdí alebo vyvráti.Neboj sa,nehanbi sa,nemáš sa za čo,lekár Ťa pochopí.Je to parazit,na kt.potrebuješ ATB.Ale ak by si mala aj iné príznaky,kt. by si nezvládla,tak vyhľadaj iného gynekológa.Na plodnosť by to nemalo mať vplyv.Sama sa nelieč,nechaj to na lekára,kt. by Ťa mal odkontrolovať aj po liečbe? a kúpaliskám sa v budúcnosti vyhýbaj,vyberaj si radšej tečúce vody.