Hadky s partnerom kvoli byvaniu, musi byt podla neho

Príspevok v téme: Hadky s partnerom kvoli byvaniu, musi byt podla neho
manuellka

Prosim viete mi poradit? Mam pocit, ze sa musim prisposobovat. Priatel rozhodol, ze pozicku na byvanie nechce, ale inak na vlastne nemame. Nechce pocut ani o tom, ani o zahranici, ani o byte ani o podnajme-lebo on cudzim platit nebude. Chce, aby sme si prerobili dom po jeho starych rodicoch, ktory je vsak na pozemku jeho rodicov. Mne sa to nepaci davat do stareho a niecoho co neni nase. Povedal mi, ze mozme najskor takto, aby sme mali kde byvat a potom setrit na vlastny dom, ale zasa-bez pozicky. Cize vlastne neviem kedy my budeme mat svoje? Asi nikdy.. Vobec nemam chut byvat pri jeho rodicoch aj ked su super, chcem aby sme boli samostatni. On nechce ustupit a ja uz neviem ako to riesit.Nasi maju byt, ale ja by som u nich nikdy nechcela zostat, vzdy som chcela vlastne byvanie a oni to chapu. Radia mi vsak rozist sa s partnerom ked je taky, ze nedokaze ist na kompromis aby sme si sli aspon niekam zarobit. Sme spolu uz 3roky a naozaj chcem aby sa toto vyriesilo ale nemam chut sa podriadit tomu co chce ked s tym nie som stotoznena, lenze ho milujem. Co by ste robili vy?

kafe

manuellka, a ty si smutná z rozchodu?
Otvoriť si papuľku a povedať svokrovcom: "Riešime s Ďurom spoločné bývanie a dom po starých rodičoch. Lenže ja nechcem investovať do nehnuteľnosti, ktorá neni majetkovo vysporiadaná." Povedať jednoduché dve vety neni sci fi, ani trápne, ani drzé. Ak mladý dokážu vešať na nos rodine, že pracujú na bábätku, nechápem prečo by sa nedalo otvorene rozprávať o bývaní. Čo už. Nemusím chápať všetko. Veľa zdaru dievča, aby si bola spokojná, šťastná, žila vo svojom a bola zadaná.

[zruseny37]

No tak vidíš. Možno to nakoniec bude najlepšie riešenie. Môžeš ísť teraz do zahraničia robiť, ako si chcela...

Slobodna

A nemyslis, ze moze byt tak trosku problem v tom, ze vo vztahu je potrebne sa aj prisposobit a nie len aby sa ini prisposobovali nam? Nezabi ma :) ty si teda riadny general. Kazdopadne ti to uz moze byt jedno.

manuellka

Zabo-mysie vojny nemam rada. Prirovnavam to k byvaniu u cudzich, stale by som sa necitila doma, vo svojom plus ako to poznam z okolia, musela by som sa prisposobovat a hlavne robit to co sa povie. Nemam uz 18, som dospela zena a chcem vlastne byvanie, myslela som si, ze to nie je tazke pochopit. Niekomu staci aj garsonka, hlavne ze je jeho a ma dobry pocit, ze ma vlastne.