Ake je to byt zalubeny??

stanley

Radšej by som Ti napísal na mail, lenže akosi ho pri Tvojom mene nevidím...ja ho mám, stačí kliknúť na môj nick...tak buď skús, alebo ho zverejni...možno, keď budem tipovať, tak ho trafím ( :-) ), ale radšej ho predsa len napíš..díki

stanley

Soraja...môžeš mi napísať mail? (alebo sa nejak inak skontaktujme ICQ,...)...máme úplne rovnaký problém a chcem sa s Tebou o tom porozprávať..šlo by to?

Soraja

stanley ja som sa s nim nerozisla, to on so mnou, a to len preto, ze som povedala, ze ma nieco trapi,a le to tu nechcem rozpisovat. A hej lubim ho a aj on mna, len on teraz nevie co dalej. A vlastne teda ani ja.:-( je to smutne a hej strasny pocit

lusijka

ale my sa nehadame stale...skratka...sme mali zle casy, ale uz je vsetko ok...vacsinou som to bola ja, kto zacinal...poslednu dobu som bola dost nervozna a vsetko mi vadilo, tak som si tu zlost a nervy vybijala na mojom partnerovi..chudacik...ale naposledy, ked uz ma chcel naozaj opustit, som sa spamatala a teraz je vsetko super...neviem si predstavit zivot bez neho....moje popredne vztahy boli strasne...nechcem to znovu zazit.jeho lubim a citim sa pri nom stastna.....kazdy vztah moze prezit krizu..to sa stava..a je to normalne..moji rodicia to tiez tak mali a su spolu 27 rokov a este predtym ako sa vzali,5 rokov spolu chodili...mama mu tiez raz hodila snubnym prstenom....a stale su spolu a lubia sa..a to je krasne...no nie?

rubinka

Baby dam vam jednu taku cennu radu,ako citam tak mnohe z vas maju take vztahy ze sa schadzate a rozchadzate a potom sa znova k sebe vraciate lebo sa lubite ale z vlastnej skusenosti vam mozem povedat ze toto nie je dobry signal,znamena to ze sa k sebe nehodite.Ked vam to s niekym klape tak by to nemalo byt tak ze ste niekolkokrat na pokraji rozchodu,potom sa z velkej lasky k sebe vratite a takto sa to semtam este zopakuje.Ja som mala donedavna takyto vztah ale teraz uz viem ze s tymto clovekom by som nemohla zotrvat na cely zivot.Drzala nas pri sebe len laska ale to je bohuzial velmi malo.Ste zalubene tak nepremyslate nad tym ci chcete zit takyto zivot,ano kazdy sa hada ale ak by ste sa stale hadali a udobrovali tak stratite nervy a potom sa mozete ocitnut vo velmi nestastnom manzelstve.

lusijka

ja som s mojim priatelom takmer 2 roky...tak dlho aj spolu zijeme a zda sa mi, ze ho kazdy den lubim viac a viac. Ked ide na vikend prec, ako aj teraz, tak mi tak strasne chyba, ze sa idem zblaznit. Aj sa vela hadame, par krat sme sa takmer rozisli, ale laska je asi silnejsia. Myslim, ze to je ozajstna zalubenost. Ved to sama po case zistis. Teraz to je urcite len taky osial.

stanley

Soraja...aj Ty si sa "musela" rozísť s priateľom kvôli blbosti? A stále si zaľúbená...hmm a on je na tom ako? (ja viem, je to strašný pocit, keď sa ľúbite, ale proste koniec)

Soraja

alenka, byt zalubeny je ten najkrajsi pocit na svete. Teda pre mna urcite, ked niekoho milujes a on miluje teba, tak na svete neexistuje nic krajsie. Srdiecko ti bije pre toho jedineho, tesis sa na neho, mas radost z kazdeho dotyku, pohladu, bozku. Je to uzasne a myslim, ze ked sa zalubis, tak zistis, ze si zalubena. Chvenie v zaludku a zrychleny tep ti to povedia urcite a ked stale nad nim bude rozmyslat. No to uz je vazne laska.

stanley ja som na tom tak isto, tiez som zalubena, aj ked uz som par dni single, bohuzial. :-(((