Zmena farby vlasov

Príspevok v téme: Zmena farby vlasov
Michaela.rem

Dobrý deň.
Prosím o radu. Chcela by som si zmeniť farbu vlasov(zo začiatku šamponom, na farbu si netrúfam)
a veľmi túžim po ryšavej. Ale neviem či sa mi bude hodiť. Mám stredne tmavo hnedé vlasy, modré oči, ružovkastú pleť, ale v lete sa pekne do hneda opálim, a mám výrazné obočie.
Ak by ste mi aspoň vedeli poradiť pekný odtieň ryšavej... som zúfalá :(
Ak chcete fotku pošlem vám ju na mail, prípadne ma nájdete aj na facebooku.
zatial píšem svoj mail: michaela.remisova@centrum.sk
Za každú radu či pomoc vopred dakujem

sewie

podla toho aky odtien rysavej chces...na zaciatok by si mohla skusit hennu-je to prirodna farba z bylin, tvori krasny medeny alebo cerveny odtien-podla toho aku si vyberies. nenici vlasy, naopak ich posilnuje. a ak sa ti nebude ta rysava pacit tak sa ti postupom casu bez poskodenia vyzmyva:)...
takze na rysavu po chemii siahat nemusis:)
teda pokial nechces nejaku extremne svetlu rysavu-ale tu by si z tmavsich vlasov samponom urcite nedosiahla tak ci tak...

a podla opisu, by ti mohla sediet:)

Michaela.rem

Klara154:
prosím vás ak to nebude moc osobné neposlali by ts emi vašu fotku pred farbením a súčasnú na email? ak máme podobný typ pleti cchela by som vidieť ako by to vyzeralo. dakujem vám moc aj za komentár :)

Klara154

Michaela, ja som chcela ísť z hnedej na ryšavú a v kaderku mi povedali, že to nie je možné z hnedej. Nechala som tam 50e dokopy za nič. Moja farba vlasov bola strašná a nevedela som, čo s tým. Našťastie sa ma ujala sesternica, síce len skončila sš kaderníčku ale zverila som sa jej. A odvtedy už k inej ani nechodím. Mám krásne ryšavé vlasy a som na ne naozaj pyšná :-) tie začiatky boli také do červena s naturiou 220 a teraz uz len palette 390 :-) a naozaj je to super :-)