Problemy s vlasmi

Príspevok v téme: Problemy s vlasmi
januska123

Dobry den,

mam 20 rokov a moje vlasy su rovnake asi od 11 rokov. Vzdy mi vyrastu maximalne po plecia a viac uz nie. Hned sa mi polamu. Vyskusala som uz rozne pripravky, od olejov cez sampony az po tablety a vitaminy. Bola som s tymto aj u lekara ale ten mi neporadil. Prosim Vas poradte mi, co pomohlo Vam. Som ochotna skusat dalej, velmi tuzim po dlhych vlasoch. :(

Majli

Takže po kure si ich mala trochu lepšie,, Najlepšie je mať aj doma aspon šampon a hlbkovu masku od kvalitnej kozmetiky,pretože aké budú-závisí ako sa o ne staráme doma... Skus doplnať vitaminy aj zvnutra -selen,železo,zinok.... :)

miruska28

Ahoj,ja mam ten isty problem..vlasy mi narastu maximalne kusok pod plecia,ale potom sa mi zacnu lamat,stiepit a viac mi nenarastu :( u mna je to vsak stym rozdielom,ze si vlasy pravidelne zehlim:\\ vyskusaj zihlavovy sampon,ten mi celkom pomohol a rob si casto masaze hlavy,aby sa ti lepsie prekrvila pokozka,na suche konce odporucam kokosovy olej,drahsia varianta arganovy olej(kupis v lekarni) alebo olejcek na konceky z Avonu(30ml,zeleny obal).Drzim palce :)

januska123

Dakujem pekne za odpoved :)
Vlasy si vobec nezehlim, kedze ich mam kratke a uplne rovne :) Je pravda, ze si ich casto zopinam do gumicky, ale nie uplne na tesno. Pred rokom som si ich nafarbila na blond. Farbila mi ich kadernicka s profesionalnou farbou na vlasy. Vidim, ze vlasy mi rastu, pretoze odrasty maju cca 10 cm. Moj problem je, ze sa mi neustale lamu. Tiez som vyskusala nejaku hlbkovu kuru, vlasy som mala po nej pekne, leskle, no po tyzdni boli opat v povodnom stave. Bolo by to premna privelmi drahe, ak by som kuru musela opakovat napr. kazdy mesiac. Dakujem za odporucanie. Urcite skusim.