Trasenie celého tela

Príspevok v téme: Trasenie celého tela
Noelani

Zdravím Vás. Môj problém spočíva v tom že už vyše 2 týždňov mám kŕče v nohách pijem magnézium ale napriek tomu dajak nepomáha a raz aj viac krát za deň ma to trasie so celým telom a bolesti hlavy mám tiež najmä na pravej strane taký ako blesk. To trasenie pride ci už pri státí alebo sedení. Z čoho to môže byť?

Panda ^-^

No tetaniu vyvolava nedostatok vapnika, magnezia alebo aj horcika. Proste vo vseobecnosti nerovnovaha mineralov, takze to je blbost hned vraviet, ze to nie je tetania. Ale kto vie, moze ale aj nemusi.

Kýčera

Noelani, nervové ochorenie nie je psychické ochorenie. Všimni si, dala som Ti tam tri bodky, to znamená, že môžeš mať aj iné - baktériu, vírus, infekciu, zápal, premnožené toxíny, parazity,... v tele, takže lekárovi sa, žial, nevyhneš. A tá triaška môže byť reakcia Tvojho imunitného systému - boj s toutou záťažou, snaží sa jej zbaviť, ale aj porucha regulácie imunitného systému, nastupujúca alergia na potravinu,...Ak už budeš u lekára, nech Ti vyšetrí aj tie minerály, aby si mala istotu. Tak začni s pátraním najskôr Ty, študuj letáčiky, pouvažuj čo si jedla, pila, čo s čím kombinovala. Ak to nevyriešiš sama, tak okamžite k lekárovi!

Noelani

Vynechanie som už skúšala nič nepomohlo. Mám štítu žľazu ale ta je v poriadku bola som minulý týždeň na kontrole výsledky sú ok. Tak to bude jedine dačo nervové. Aj tak mam dosť stresu čo mi aj na psychiku lepi a mám aj problémy zo spánkom. Ale prib. letaciky si ešte preštudujem lebo beriem aj doplnok na oči možno to bude aj z toho. Tak dúfam že to nebude nič horšieho. Ďakujem

Kýčera

Ak máš nejaké ochorenie, mohlo sa Ti zhoršiť, ak berieš nejaké lieky, môžu to byť nežiadúce účinky nejakého lieku/ov, ich kombinácia, aj doplnky, ak nejaké berieš, to čo ješ a piješ, preto si dobre preštuduj príbalové letáčiky, ale môžeš mať aj takú reakciu, kt. tam nie je uvedená. Kľudne to môže byť aj alergická reakcia na magnézium, vynechaj ho a max. po 48 hod. by sa Ti stav mal dostať do normálu a tieto príznaky by mali zmiznúť. Dosť ma v tom utvrdzuje to, že tá triaška nastala až po užívaní tohto minerálu a napínanie na zvracanie, aj tu si čítaj letáčik. Ale môžeš mať problémy s imunitným systémom, štítnou žľazou, nervové ochorenie,...Tak Ti prajem tú naľahšiu diagnózu - alergickú reakciu na horčík, s kt. si poradíš aj sama a vyhneš sa návšteve lekára.

Noelani

Kýčera Ďakujem ti za odpoveď. Ale Z čoho bude to trasenie sa? Nevládzem Áno na nohe stať a chodenie je tiež namáhavé. Magnézium beriem V šumivéj forme

Kýčera

Noelani, návštevu lekára by si nemala odkladať, mala by ho okamžite vyhľadať, keď nemôžeš inak, choď na pohotovosť! Predpokladám, že to nedostávaš intravenózne, to by Ti viac zabralo. Tetánia to nie je, tú vyvoláva nedostatok vápnika, nie horčíka.

Noelani

Kvôli tomu traseniu som ešte ku nej nestihla ist musím buď tento týždeň alebo na budúci týždeň ku nej ist

Noelani

Áno u lekárky som bola dala mi magnézium ale to trasenie sa začalo až potom. Som tiež myslela na tetaniu ale nebola som si istá. Neviem či to má S tým niečo spoločné ale aj sa mi hlava niekedy za točí a pocit na zvracanie mám tiež :/