Bude sa to dat?

:(((

Ahoj, toto by nemal byt moj pripad, lebo ja tam mam kamaratky ktore su skoro ako ja. Snazila som sa nasjt si kamaratov ale kazdy je tam poskupinkovany lebo su skoro z jednej zakladky vacsina. Vcera mi kamaratka pisala ze jeden chalan z ich triedy sa chcel preradit do mojej no nikto sa nechcel vymenit. Tak sa ho skusim ooytat ze by to este chcel a ak ano, ja pojdem do acka a on do becka. Uvidim ako to zajtra dopadne.
Drzim aj vam palce aby ste si nasi co najlepsich kamaratov, najlepsie takych, aki vy sami ste.

mia7053

Ahoj ked som nastupila do prveho rocnika na strednej tiez som mala tento problem. Ja som bola 1.OA a moja najlepsia kamaratka v 1.OB. Chcela som byt s nou v triede lebo v tej ktorej som bola som nikoho nepoznala a tiez som si s nimi zo zaciatku moc nesadla. Riesila som to hned v prvy den, ale uz mi to nedovolili. Ked sa na to spetne pozriem som rada ze som nepresla do tej druhej triedy. Pretoze som si zacala vsimat pocas strednej ze ta moja kamaratka tam ma len debilov a strasne neprijemne baby tam nakoniec som sa s kamaratkou odcudzila. Zrazu sme si nemali co povedat a dost ju zmenili spoluziaci a ja som bola nakoniec vdacna za to akych spoluziakov som mala a nasla som si tam este lepsiu kamaratku. Mozno to bude aj tvoj pripad a ak si vazne nemyslis ze si so spoluziakmi niekedy sadnes tak ti teda drzim palce nech ti ten prechod v skole povolia. Mozno sa to v tvojej skole bude dat.

abcdefghATD

Malo by to íst .. mne sa zdá že na mojej škole to ide ešte pred polročním vysvedčkom... takže nevidím dôvod prečo by sa nedalo po 3 dnoch.. inak ako si zistila že ti nesadli? po 3 dnoch?? fuha môj kamarát prestupil tiež hned v prvý deň do druhej triedy podla mna to pôjde no len aby si nelutovala.. :) Po 3 dnoch sa nedá zistiť o 33 ludoch skoro nič.. no ale je to na tebe však chod za riadielom/kou a porieš to

xa14

Mozno ano, mozno nie. Spytaj sa triednej, dalej to preriesite s riaditelom skoly, ale rovno zober so sebou aj rodica, lebo ked sa sama budes pytat, ucitelka ta odbije, nie neda sa, nech nevymyslas a podobne, ked tam bude aj rodic, tak to budu skor riesit.