Neštastie na partnerov

Príspevok v téme: Neštastie na partnerov
maria7854

ahojte mám v živote jeden neustále sa opakujúci problém..a to je neštastie na mužov... viem že v živote existujú oveľa horšie problémy ako ten môj no som z toho veľmi nešťastná... mám 29 rokov a čo sa týka predchádzajúcich vzťahov stále sa v nich opakovalo to isté..nešťastie na totálne neschopného partnera tzn samé dlhy, neschopnosť zarobiť šetriť a problémy s financiami.. samu seba by som charakterizovala ako schopnú babu mám vš cez školu i po škole som neustále pracovala vzdelávala sa mám dve práce viem šetriť pre budúcnosť no akonáhle spoznám nejakého muža vždy sa z neho vykľuje človek zadlžený ktorému sa nechce pracovať spolieha sa že ja vyriešim všetko za neho ..hnevá ma to pretože už mi to ťahá na 30tku a nenašla som niekoho naozaj zodpovedného kto má zmysel pre rodinu... nechápem tú nespravodlivosť v živote.. prečo si schopné ženy musia vždy nájsť neschopného partnera? ako to v živote zmeniť? pomáha zmena myslenia? dakujem už som zufala :(

Tono45

Autorke temy odkazujem: Koho si hladala, toho si nasla. To je odkaz tebe a podobnym zenam co si nachadzaju ( vraj fakt nechapu ako) samych neschopnych, nesikovnych, neperspektivnych atd.

grg

podla mna je ta tema tak nudna a odpoved na autorkin problem tak samozrejmi ze ludia sa radsej chytli osvedcenej temy ktora ich bavi.
ked sa ti to ze skoncis s takymito typmi opakuje prilis casto tak robis chybu uz kdesi pri zoznamovani a je jasne ze to nie je o stasti a nestasti ale o tebe. pouvazuj kde robis chybu. mozno tym muzom treba uz pri zoznamovani na zaciatku dat jasne najavo ake veci netolerujes

dalsi

maria7854 Včera 13:29

- ty to dobre myslis, ale robis sama sebe a svojmu priatelovi /a tym pred nim/ medvediu sluzbu. NEPOZICIAVAJ MU PENIAZE.

Uz jedno stare arabske prislovie hovori:

Ked chces stratit priatela, pozicaj mu peniaze.

A o tom to cele je. Ak niekomu das rybu, nasytis ho na cely den. Ak niekoho naucis chytat ryby, uz nikdy nebude hladny.

Ty rozdavas ryby, ale tym hlad nezastavis. Ten bude aj na druhy, treti a dalsie dni.... Bud sa z toho poucis, alebo sa budes motat v kruhu aj v dalsich vztahoch a opakovat tie iste chyby.

maria7854

adr1a dakujem že si ma pochopila :) ja naozaj netúžim po žiadnom milionárovi ani boháčovi ale len po priemernom obyčajnom snaživom mužovi ktorý sa po pol roku neprizná že má dve deti a že má dlhy len proste normálny zdravý vzťah s niekým s kým budem šťastna

adr1a

Tak ja ju chapem. Kedze sama nieco v zivote vlastnym usilim snahou pracou ziskala a ma, je samostatna sebestacna, nie je hlupa, je mila a pracovita, je logicke, zeby chcela k sebe nieco take, ako je ona sama. Nerobte z nej zas zlatokopku. Podla mna rovny rovneho si hlada a vrana k vrane sada. Ine je, ak daka z "osady" co nikdy nikde nerobila, nema ani vzdelanie vychovu ai si narokuje a chce dakeho nad svoje moznosti a pomery. Hej hej, zazraky sa stavaju ale to by musela vyzerat ako daka Miss.

Mich Hat Neč

DALSI tak ty si to dokonale vystihol 16:27... niet čo dodať plne sa stotožňujem. Odpovedal si na všetke jej otázky aj s riešením. Takže Mária zmeň prístup k tým peniazom. nepozeraj či ich ten človek ma. menej je niekedy viac a NEPOZICIAVAJ .. lovu zdar ..

PS: Ak začneš požičiavať rovno pošli každému, kto sa ti tu snažil poradiť, to máš potom trest za porušenie :D
Michal Hatala Nečesaný

agnes7100

ach jaj slovaci sa naučia slovo zlatokopka a využívajú ho všade kde sa im to hodí alebo na kohokoľvek kto im je nesympatický.neexistuje aby si ľudia priznali že niekto vie zarobiť že má niečo v hlave kdeže treba ho zhovadiť ako sa dá pretože ten druhý toľko nedosiahol tak si hladká ego nadávaním namiesto práce na sebe.. autorka je šikovná baba čo vie zarobiť peniaze samozrejme z nej treba hned urobit zlatokopku čo hľadá milionára.. a to že chlap dokáže uviesť rodinu do takých sračiek s ktorých sa tažko dostáva to veľmi dobre poznám osobne.. bohužial až po svadbe som tiež zistila všetko o partnerových nemalých dlhoch a všetky naše našetrené peniaze do manželstva išli na jeho dlhy...dnes už sme od seba a som nehorázne šťastná že som single .. autorka od takých mužov ktorý neriešia problémy ale nechajú druhého aby ich riešil za nim treba utekať čím skôr tým lepšie nedávať im žiadne šance ak má človek dlhy či problémy nemá si čo hľadať partnera a zatahovať ho do svojich sračiek ale v prvom rade nech si usporiada svoj život a až potom nech vkročí do novej etapy..

dalsi

maria7854
Dnes 13:40

ale to je jednoduche. Nikdy neplet do vasho vztahu peniaze v style, poziciam ti, vyriesim tvoje dlhy. NEPOZICAJ a uvidis, co sa bude diat. Ak ta niekto zneuziva a je s tebou len preto, ze ta chce vyciciavat, tak rychlo zmeni lokal...

dalsi

Poznam chlapíka, ktorý býva v podnájme, s problémami prežíva, ale keď ide za ženami, tak si vždy z požičovne požičia luxusné auto.