Reparex - skúsenosti

MatkoPu

Ahoj, používam poctivo každý deň už 16 dní. Dodržujem všetky pokyny aké sú. Efekt žiadny. Po 16 dňoch žiadna zmena a dokonca ani náznak nejakej zmeny. Pýtal som sa nato aj ľudí čo sa venujú vlasom a vlasovej kozmetike a len sa smiali. Takže ak niekto píše, že mu to pomohlo už tomu neverím.

verteneverte

Skúšal som dať komentár pod recenziu na stránke www.polakova.sk ale zatial mi ho neschválili, tak ho nakopírujem sem.

Skúšal som tento produkt skoro mesiac, kúpil som si 2 balenia. Za mna musím povedať, že veľké sklamanie. Neviem na čo sa hrajú, ale pôsobí to dosť umelo. zatial iné riešenie, ako klasické farbenie odrastov nepoznám.

Mobidik

Áno funguje to.Len efekt tmavých vlasov u niektorých môže mať skôr do hrdzava. Prestal som to používať,hlava je šedivá.

bosorkam

Ahoj, stačí nanášat ku korienkom vlasov v malom množstve a rozotrieť si to. Alebo daš na vatový tampón a týmto si to nanesieš.
Len pozor nech ti nekvapne niekde a ak aj hneď umy poriadne.

Roman.T

na stranke su fotky? to idem pozriet rychlo, dakujem za tip :) som velmi zvedavy na tie fotky, lebo nechapem az z toho ze nieco taketo existuje.

martinka090

BeFree7 pozerala som aj co obsahuje a nie je tam nic take :) takze uplne v pohode by to malo byt. Viem len ze sa neodporuca na farbene vlasy, inak ziadne ine obmedzenie som nezaregistrovala :)

simonska

Roman.T neviem ci by to uz na fotke bolo vidiet, ale ja ked som si pozerala stranku reparexu, tak tam boli fotky pred a po jeho pouziti. U mna aj to zavazilo. Skus to pohladat, myslim ze by si s tym nemal mat problem to najst. Prirodzenu, keby to davalo vlasom nejaku inu farbu tak by som do toho ani ja nesla ;)

BeFree7

ano spolieham sa nan :) no ved uvidime na kolko to vyjde nebudem to nejako silit uvidime za prvy mesiac ako to bude a potom sa rozhodnem ako dalej. Martinka090 musim s tebou suhlasim, nemal by s nim byt ziadny problem co aspon viem co som sa docitala.

lorry22

ale ved to vidis, ze malokto vie ze nieco taketo jestvuje, ja som to tiez netusila. A teraz sa tesim z toho ze ho mozem drahemu znovu davat. Ten nan sice zabuda ale ja to mam stale v hlave aby sme nezabudli.