GASTRO

RNG

Opakujem znova a znova, travenie je vec dostatku kyselin, enzymov mikrovlaknin a probiotik.

Kvasenie a hnitie v zaludku moze byt len pri NEDOSTATKU kyselin, lebo dostatocne mnozstvo kyselin zabije praktiocky vsetky mikroby v zaludku, tj aj kvasne a hnilobne kultury. Kedze gastroenteorologova prakticky nikdy nemeraju mnozstvo vytvaranycy kyselin v zaludku, tvrdia casto mylne, ze maju ludia dost alebo prebytok kyselin, co je samozrejme blbost.Najhorsie je, ze pre pale predpisuju na znikzenie kyselin rozne lieky,presne naopak, ked je tych kyselin aj tak malo, ze nestacia potlacit kvasne a ine mikrobialne procesy v zaludku. Dobra rada pre tych co maju malo kyselin je jest mensie jedla, nepit s nimi aby si si nerozriedil kyseliny a pit az 2-3 hodiny neskor, ked je jedlo uz natravene a najma sterilizovane kyselinami. Ked je kyselin primalo, mozes uvazovat o doplnku kyselin s jedlom ako je Betain HCl s pepsinom.A doplnovat sa mozu aj enzymy, musia sa doplnovat mikrovlakniny a nasadzovat probiotika, ked chces mat dobru imunitu a zdrave telo.