Genitálny herpes - zbavila som sa ho?

Príspevok v téme: Genitálny herpes - zbavila som sa ho?
E-muška

Mám za sebou liečbu genitálneho herpesu u doktorky Albertovej. Ked som k nej prišla mala som genitálny herpes každé dva týždne. Potom to už bolo zriedkavejšie a teraz som ho nemala už trištvrte roka. Chcem sa spýtať tých žien čo sa tiež u nej s týmto liečili ako to prebiehalo u nich. Či už je trištvrte ročná pauza dostatočný dôkaz že už ho naozaj nemám. Gynekológ mi povedal že aj keď som ho nemala tak dlho určite som sa ho nezbavila, lebo sa to nedá. Ale to mi hovoril aj o výtokoch a tie už tiež nemávam. Kedže nebývam na Slovensku a tak skoro neplánujem cestu domov tak nemám šancu ísť k Albertovej na kontrolu. Ako sa to ešte dá zistiť inak? Vie mi niekto poradiť?

molllllly

herpesu typu 1 ani 2 sa bohuzial nezbavis nakolko je to virusove ochorenie na ktoré neni doposial liek a ktore sa objavuje pri znizenej imunite... co mozes robit ale je uplne potlačit jeho vyskyt posilnovanim imunity... www.vitalek.sk toto je dost fajn na imunitu, mne to pomohlo pri inom probleme

M.Katka

Viktoria a možem ti povedat že imunolog nič nevyrieši da ti nejake lieky na podporu imunity a herpes sa aj tak bude stale vracat. Tade cesta neviedie čo mam z vlasnej skusenosti. Treba do toho zapojit uplne všetko hlavne hlavu a netrapit sa. Imunitu maš aj podla toho ako rozmyšlaš.Aj to ma nato vplyv. Mysli pozitivne a budeš fit. Ja odkedy som sa prstala trapit nadtym čo mi je a všetko stale sledovat som na tom omoc lepšie.

M.Katka

Neviem načo to riešiš. ked už si ho tak dlho nemala a pretym si ho mala každe 2 tyždne tak bud rada že maš pokoj. Radčej na to nemysli to je najmudrejšie. Asi ho už ani nemaš a hlavne maš asi lepšiu imunitu.

VIktoria1234

E-muška genitálny herpes ak sa často opakuje je znak poškodenej-zníženej imunity. Darmo bude človek veci riešiť stále lokálne aj ked aj to je potrebné ak je chyba v imunite. Opakovanie herpesov je abnormálny stav kedy by som to určite už riešila imunologickými testami a vyšetreniami . Častý herpes môže byť aj znakom pozitivity na hiv vírus v tele. Držím palce nech už máš od tej pliagy pokoj.

Shayleen

Ja som mala tiež ja som sa zbavila vdaka laserovej OP a odvtedy ( je to uz 8 rokov ) zbavila. Ale ja si vzdy posilňujem imunitu s liekmi vhodnymi nato. Skus aj ty. Neviem kde si v zahranici sle ked si v AT alebo v DE kup si v lekarni od "Dr. Böhm imunn complex" na imunitu mne tato zabrala