Bolest bruska aj pocas tehotenstva?

janee j

ale, pozri ked si kupis test nic tym nestratis. Ak si tehotna tak hned mozes zacat konat (lekar a tesit sa) a ak nie, tak skusat dalej. Minimalne budes vediet na com si a nemusis sa s tym dalej zatazovat.

ale

ahoj,vie mi niekto poradit...mozem si mysliet ze som tehotna su--boli veci--zmeny u mna co sa tyka mn-ktore som za 22r co mam mn nemala,bolesti,spnenie,meskala mi mn,lenze teraz som ju dostala a je slaba,co robit?cakat ci kupit test?dakujem za odpoved

dka

Zmurka, ja len tolko: mam viac kamaratiek ktorym sa nedari otehotniet, takze sklamanie po 1-2x ako Ty pises, je, si myslim ozaj predcasne. Co by ine zeny dali za to aby otehotneli aj po desiatom raze!!

dka

Zeny, kt. nemozete otehotniet: rano: meranie bazalnej teploty (1-2 mesiace mate plodne, tzn. 37°C - vtedy skusajte ostoset, nedajte chlapovi spat!!) Rano spravit caj alchemilka + rebricek (caj.lyzicka z kazdeho) - polovicu vypit rano, polovicu poobede. Robte to kazdy den! Ak problem s vytokmi, kazdy treti den vyplachy: (vsetko pol. lyzice) - alchemilka, rebricek, nechtik. Zvarit, riadne precedit, vychladit na telesnu teplotu, stipku hypermanganu, 30kvapiek cajovnikoveho oleja. Robit vyplachy. Zarucene, zbavite sa neprijemnosti a pridu "prijemnosti" :-) Verte mi! Drzim Vam palce!!

zmurka

Chcela by som reagovať na príspevok od "dky". Je to nádherné povedať si, že nejde o nič katastrofálne, keď sa nedarí. Ale realita je iná... My sme otehotneli s prvým dieťatkom hneď na "1x", a s druhým asi na 2-3x. No aj tak sme boli sklamaní, že to nebolo "hneď". A to sme už jedno dieťa mali a brali sme to dosť na voľno. Poznám páry, ktoré sa naozaj snažia aj viac ako rok, chodia po lekároch a poviem ti, nie je pre nich jednoduché zachovať si optimizmus (aj keď sa snažia). No na druhej strane súhlasím s názorom, že netreba hneď "hádzať flintu do žita".

dka

Ahojte, chcela by som Vas len poprosit: dievcata, nesnazte sa otehotniet za kazdu cenu, pamatajte, vsetko je vo Vasej psychike. Berte vsetko spontanne a ak sa podari, tak sa podari, ak sa nepodari, tak sa podari neskor. Neberte to ako nieco vazne ked sa Vam nedari otehotniet trebars rok. Podari sa na druhy. Rieste to az ked nebudete moct otehotniet do dvoch rokov. Ale je pravda, ze niektore proste maju stastie a niektore nie. Ale nezufajte, budte optimistky, vsetko pojde lahsie.

jme

ahoj mandelinka, ja som tiež v 6 tyždni začala špiniť. Radšej choď za gynekologom, keby niečo aby to včas podchytil. ja som sa začala otvarať, ale potom mi spavili serkláž a bolo to ok. ale môže to byť aj niečo ine. hlavne je veľa oddychovať,ležať

vierka

A už si bola na vyšetrení?choď k lekárovi a prihlás sa sestričke.Aj ke´d to nemusí nič znamenať,radšej choď.

mandelinka

Ahojte , som v 6 tyzdni tehotenstva a dnes ráno som zacala troska spinit a mám bolesti v podbrusku!
Strasne sme tuzili po bábatku a teraz sa bojím, ze ho stratíme !
Mám navstívit lekára , alebo mám pockat a mozno to prejde ? Dakujem