prostata

Príspevok v téme: prostata
jarinooo

ahojte, mam len 16 rokov a po moceni mam pocit ako keby som uplne nevyprazdnil svoj mechur a taku minutku po moceni mi niekedy este zacne kvapkat moc.. v 16-tich uz mozem mat zvacsenu prostatu??? tieto priznaky uz mam aj nejake 2 roky, co pomaha na odstranenie tychto priznakov??? piste prosim........
________________________
Prostata www.zdravie.sk

Ivka 1

Jarinoo dobré by bolo piť Aloe džús s brusnicami a jablkom.Pomáha ho na močové cesty,zlepšuje činnosť ľadvin.

RNG

Mas oslabeny sval na uzavere mocovej trubice. To sa niekedy stane po zapalovych procesoch
Jedz hodne zeleniny, hlavne surovej na antioxidanty(regeneracia) a enzymi(cistenie=pomoc regeneracii)

jarinooo

bol som uz na vysetreni u urologa a nic mi nenasiel, povedal ze je vsetko v poriadku, chvala bohu...ale este stale mam ze po vymoceni mi odkvapkava moc, este tak trocha vytecie....co to moze byt??

RNG

Vyse 60 % muzov po patdesiatke to ma. Niektori aj skorej
Steroly su potrebne ako doplnok tak ci tak. Pravdepodobne sa ich obsah v dnesnych kultivovanych rastlinach pri kultivacii znizil a vacsina ludi sa na tuto relativne prudku zmenu nestacilo prisposobit.
Prisposobenie je casto vec vyvinu statisicov rokov prirodzeneho vyberu
Takze zinok a steroly
Hladas na Google.sk pod : doplnky, saw palmetto 320, zinok

RNG

Najdi si na google tak ako som ti to napisal. Tam je to podstatne lacnejsie(teda ked narazis na moj obchod obzvlast) nez v lekarnach. A garantovane ucinne obsahy, nie len prisluby a farebna reklama.

71gloria

to je ťažko povedať, ale hneď to nebude, všetko chce svoj čas, každý je iný, reaguje rozne, ceny si pozri vo vyhľadávači