Dá sa schudnúť za mesiac10 kg?

rozvod

este by som chcela dodat, ze uz nemam 48kg, ale 54kg a som spokojna. no neuznavam take praktiky, ze by som mala hladovat alebo to vyzvracat. mam sa celkom rada:-)

rozvod

ema123: nie, nedokazala som vobec jest, uz len ked som varila pre dieťa, tak z tej vone jedla mi bolo na zvracanie. samozrejme, zacali mi padat vlasy, mala som hroznu plet a nechut zit.ale uz je vsetko ok, som 5 rokov rozvedena, s peknou hrivou na hlave, aj plet je v poriadku a som stihla. no musim sa velmi kontrolovat co zjem a kedy to zjem.no uz nikdy nechcem a nebudem tučná!!!

ema123

rozvod: to sa mi zdá neuveritelné. :-( To si tri mesiace nedokázala nič zjesť? Zdravotné následky z toho neboli?

rozvod

ked som sa rozvadzala, tak som za 3 mesiace schudla z 84kg na 48kg. NEODPORUCAM!!!! no aj niekolko rokov po rozvode si drzim figuru, ale uz by som za takych okolnosti schudnut nechcela.ale vsetko zle, je na nieco dobre......

100

ahojte baby...tiez by som chcela co to schudnut..tak ked sa mozme podrzat a popripade si aj poradit a pod... ale myslim ze to bude lepsie ak si budeme pisat cez mail alebo vyuzijeme skype ci nieoc podobne...no na zaciatok tu je moja adresa 10justgirl10@gmail.com tesim sa :) :)

zjuzjika

simona, preboha sak sa zobud dievca, ved mas iba 40kg, co ty chces este z coho zhadzovat..... jedine tak z vlasov......sak to uz nie je normalne, to co chces mat 35kg pri tvojej vyske? to sa ti paci? uvedom sa konecne.....