Tehotenský test

Príspevok v téme: Tehotenský test
vodnarka

Už asi 3 mesiace nemám normálnu menštruáciu ale taku slabšiu a tento mesiac sa mi objavilo týžden po menzes špinenie a ja mám pocit že môžem byť tehotná... Tak sa vás chcem spýtať či sa môže spraviť tehotenský test aj počas toho špinenia, mohla by krv v moči nejak ovplyvniť výsledok testu?

vodnarka

mila agina ja menzes dostavam kazdy mesiac len tie posledne 3 mesiace nie je taka aku som mavala predtym tak nabuduce poriadne citaj ..a vobec pytala som sa na nieco ine

maamiia

Agina, to bol iba môj pocit, že si naštvaná. Iba také zdanie. Mne to ale prišlo milé, lebo ľudia sa tu často schovávajú za nejakú masku chytrolína a Ty si jej pekne od srdca napísala, ako sa veci majú. Bolo mi to sympatické.

agina

Vobec nikto, preco??? Ja fakt, keby som mesiac nedostala menzes, bezim ku gynekologovi.Urcite by som necakala tri mesiace.

agina

Ja uz po prvom mesiaci kebyze nedostanem, tak bezim ku gynekologovi, ci som tehotna a ty cakas tri mesiace??? Ty mas vydrz kocka. Spinenie nema ziadny vplyv na test, ten sa robi z rozboru mocu.

keki

No podla mna si najskor sprav test ak ti vyde pozitivny pravdepodobne si naozaj tehotna.a potom chod radsej k doktor.lebo moye to mat aj ine dovodz napr.prechladnutie a ine a chces byt tehotna? dufam ye ano