Vysexuju ma a odkopnu

Lollka

Tych ludi tu co ti ako maju poradit hned v uvode ponizujes a vyvysujes sa nad nimi, ze polka ani nevie co je sex a vdaka bohu za to ze ty si tak vynimocna ze asi ako jedina prcas. Ked mas k ludom takyto pristup ze vsetkych ponizujes tak sa nediv ze s tebou nikto nevydrzi viac ako pol roka.

nnnuuu

+boznamIchvRit, kde sa nachádza Big Foot by som ti ešte vedel povedať, ale kde je posledný Mohykán, tak to netuším. V dnešnej dobe máš také podivné kombinácie, keď si to tak reálne zhodnotíš. Napr. verný, ale alkoholik - takého by si nechcela / silný, ale neobdarený - ani takého by si nechcela / inteligentný, verný, ale suchár - ani takého by si nechcela / sukničkár - totálne neverný - toho by si už nechcela ani v zlom sne. Do kelu, tak potom akého vlastne chceš? Však ty nevieš čo chceš dievča? Haló?

bozamICHvRIT

ale ja niesom slapka! ved ja chcem chlapa na rodinu a oni mi len vymastia prdel a idu do certa. to ako sa da mat muza a deti, ked muzi z cias nasich starych materi co chcu byt verni az po hrob uz asi vymreli alebo co

ssssm

No a preco hladas hladas pricinu len v tych muzoch. To ze ta opustia po pol roku moze znamenat, ze na tebe okrem toho sexu nic zaujimave nie je. Ty by si asi tiez nezila s niekym, kto ma pekne len jedny saty a nic ine.

nnnuuu

Všetci chodíme na nuda-pláž pre asexuálov, každý si len tak leží, chytá bronz a každý sa ti pri rozhovore bude pozerať len do očí, nikto sa ani nevzruší, proste pohoda.

nnnuuu

+BozamIchvRit, a ty si asi slabá v sexe, keď ťa všetci chlapi nechali, ale máš možnosť pridať sa k nám, pomaly, postupne aj ty raz zabudneš, čo je to sex a budeš mať pokoj:-)