chalani preco na seba kaslete?

Ayal

Ahoj. Toto nie je problém iba mužov ale aj žien. Cukrovka 3-typu je predo dvermi :) Doba sa neskazila, skazilo sa správanie sa ľudí k sebe samým a ku svojmu telu. Nenutričná umelá strava, žiaden pohyb, negatívne myslenie, anti-socialising a nedostatočný pitný režim je vidieť čoraz v hojnejšom počte :)
Kto tvrdí, že mu nevadí, že je tučný, tak klame sám seba alebo je psychicky chorý. Nepoznám totiž muža, ktorý by chcel radšej tučnejšiu ženu ako tú chudšiu a rovnako nepoznám ženu, ktorá by chcela radšej tučného muža ako chudého....Samozrejmé ale je, že tí tuční, budú tento fakt vehementne aj pred sebou samými popierať :))

januska22

boze zas sa necertite ja som to nepovedala aby sa tu ludia hadali len mi je to divne ze chalanom to vobec nevadi uz pred 30tkou ze maju vyraznu nadvahu...co si skor vsimam ze starsi muzi su ovela stihlejsi..... co sa hned hnevate

DoktorExitus

Baby sa spamatajte, čo je to s vami male cecky, pneumatiky celulitida to sa fakt nevidite? Takže milá zakladatelka kukni sa do zrkadla mysliš si, že je vrchol priťažlivosti keď ti cez nohavice visi pneumatika? Pre nejakeho čudaka čo si ešte nevrzol tak zobere hocičo ale v globale to zrovna rajcovne nie je takže tak.

Matyo

"dávajú nám jesť"??! Ty si nesvojprávny človek, že ti niekto musí dávať niečo jesť, aby si neskapal od hladu?! Je to o každého osobnej zodpovednosti, čím sa napcháva. Aj mne sa zdá, že tlstých ľudí, mužov aj žien, za posledných 10 - 15 rokov pribudlo. Ľudia zleniveli a oveľa viac žerú, lebo odvšadiaľ na nich útočia reklamy čo všetko majú vyskúšať a kúpiť si, samozrejme hlavne sladké a mastné jedlá, nikto nebude propagovať zeleninu a ovocie, lebo na tom veľa nezarobí...

LAXMI

Co sa cudujete, ked nas krmia blafmi a davaju nam jest nekvalitne potraviny, ako vychodoeuropskym prasiatkam, ze ako prasiatka ludia aj vyzeraju.

ajja

a nielen chalani ale aj mlade baby okolo pasa pneumatiky, to je z tej umelej stravy, umele tuky v jogurtoch, maslach v pecive

kilopus

Ty mas ale problem. Vazny! Trapi ta ako vyzeraju dnesni chalani, ale ako vyzera tvoj prispevok ta netrapi. V necelych 3 riadkoch 4 ypsilonky - to by ta malo trapit!!!