priznaky + prenos chlamidii

daesy

ahoj, na chlamydie treba davat obrovsky pozor, ja som ich mala, teda mama a ani som o tom dlhu dobu nevedela...potom mi ich gynekolog zistil a nasadil silne antibiotika ktore som brala tri tyzdne, no bolesti neprestavali tak ma poslal na operaciu, kde mi zistili, ze som mala vajecniky pozrastane s maternicou a s crevami... jeden vajecnik mi zobrali a druhy je uz nefunkcny.... mam 22 a jednine stastie ze uz mam krasnu dcerku. Chlamydie mam stale a aj teraz beriem antibiotika.... takze netreba zanedbavat ani len malinke pobolievanie brucha a vyziadat si test na chlamydie!!!

chlamka

chlamydie su plucne aj pohlavne.
hanuš, ty máš plucne.chod na stranku
www.chlamydie.info
tam sa dozvieš viac o tom. mne to velmi pomohlo, čo som sa tam dočítala.

hanuš

aj mne lekárka zistila chlamídie,kašľala som sedem rokov,chodila po pľúcnom,brala spreje,lieky a výsledok žiadny,až teraz mi zobrali krv,chlamídie mám zastaralé aj nové.od novembra som na antibiotikách,ale kašeľ neprechádza.už som bezradná

nevedomka

kaslala som asi tri mesiace,nic mi nezaberalo,nakoniec mi alergologicka dala vysetrit krv a stery z nosa a hrdla,vysledok=chlamidie,ale vraj na hranici,teda v medziach normy,nasadila mi silne antibiotika a uz na treti den som pocitila ulavu,netreba to zanedbavat

chlamka

noale: poznám to velmi dobre, tie bolesti.nikto nevedel preco, z coho az pred rokom mi moja nova obvodna dala urobit test na plucne chlamydie a boli prekonane. mam protilatkly na ne, ale sú uz v tele , hoci neaktivne, no musim si davat pozor na stravu, hlavne črevá udržiavať v poriadku.
proste jesť zdravo, menej sladké a čokolády, lebo hned zacnu ožívať a potom ma viac bolia klby , hlava a som nervozna.mala som uz take stavy, ze som ledva chodila.od kedy viem o tom, zmenila som stravu a vobec styl života.
velmi je dobre jesť jablká, ktoré pomáhajú pri trávení a upravujú cely traviaci trakt. vtedy chlamky mozu byť aj uplne odstranene. no chce to trpezlivost.

chlamky sa prejavia najviac na sťaženom dychaní a ťažkosti pri chodzi. Ak sa nachadzaju aj v pohlavnych organoch, su prenesene z čriev.nemusí byť clovek nakazený od partnera.

danuska123

chcem sa opytatat, moja najlepsia kamaratka sem tam pokasliava a niekedy ju pri tom aj tak napne troska.co som si vsimla tak to pretrvava asi pol roka a ked som sa jej pytala ci ma alergiu alebo ju boli hrdlo tak povedala, ze o nicom nevie. mozu to byt plucne chlamydie?lebo niekedy vykasliava take krvave hlieny ale to sa stalo asi len 3x.
a k lekarke nechce ist, berie to na lahku vahu.a nefajci, cize z toho to nebude.
za odpoved dakujem

noale

Nikomu to neprajem. už sa trápim 7 mes. Kolená mi strašne bolia, zapálené sú a neviem chodiť už 7 mes. Až teraz mi zistili-nie u nás!,že ide o toto. ,no naši lekári povedali že to je nič,že to nemôže byť z toho,lebo to vraj má skoro každý. Takže no comment.