Čo robiť!

Príspevok v téme: Čo robiť!
julianetta

Ahojte..Mám dobrého kamaráta,s ktorým som ešte donedávna bola naozaj dobrá priateľka..Boli sme tí klasickí kamaráti,čo si všetko povedia a vždy sa spolu smejú,lenže..Pred nedávnom sme spolu boli von a stalo sa, že padla pusa..Povedali sme si, že si to necháme pre seba,nebudeme to riešiť pretože ani ja ani on vzťah ani nič podobné nechceme..Lenže po pár dňoch sa situácia zopakovala..Boli sme von a keby nás niekto videl,povedal by si aký pekný párik tvoríme...Chovali sme sa k sebe naozaj ako dvaja zaľúbenci..No lenže,vec sa skomplikovala a začali sme si o tom našom "vzťahu" písať ..Napísal mi,že so mnou mu je naozaj úžasne,že sa pri mne cíti naozaj dobre,že o mňa nechce prísť,záleží mu na mne,že ku mne niečo cíti a je na mňa namotaný,chodil by so mnou ALE nechce pretože, sa bojí,že niečo dokašle a my dvaja sa spolu prestaneme baviť..Takže sa rozhodol,že zostaneme iba kamarátmi..Uprimne som z toho naozaj na vetvy,namotala som sa na neho tak isto a myslím, že som sa zaľúbila a on mi teraz napíše toto..cítim sa hrozne..čo teraz prosím poraďte mi,ste určite niektorí skúsenejší ako ja ...A obaja máme 18 rokov..ĎAKUJEM

Matts Friend

Julianetta, smiem sa opytat ze kto inicioval to, ked ste si dali pusu? A ako sa teraz citis- citis sa na to, ze ho chces viac ako len kamarata? Vedela by si si predstavit byt iba jeho kamaratkou po tom, co sa medzi vami stalo? Hadam, ze to kamaratstvo by uz nebolo ako predtym.

julianetta

@Ernesto ..Vďaka za radu,ozaj si ma teraz veľmi potešil vážne Ti Ďakujem,myslím,teda som si istá, že máš pravdu,teraz sa snažím trošku odmlčať aby som mu ako sa hovorí "žačala chýbať" ..Možno to pomôže,možno nie..No najviac ma zaráža,že mi doslova vyleje svoje srdce,povie mi všetko ako ma pomaly "ľúbi" a, že mu je somnou úžasne a spoločné chvíle by opakoval každý deň ..A nakoniec zabije, že somnou bude iba kamarát,lebo tak to cíti a myslí si,že to tak bude správne .. No .a ja neviem, či to len na mňa hrá a hovorí, že ma chce aby som sa necítila odkopnutá alebo to naozaj cíti len sa ozaj bojí, že o mňa príde .. neviem už vážne..

Ernesto

hahah, toto su tie krasne casy tesne pred 20kou, tiez som si tym presiel :-)))

kedze je kamarat namotany a ty tiez, tak to mate o dost jednoduchsie ako keby to bolo iba z jednej strany. kedze chlapec riesi prkotiny /ze ta strati jak kamosku - v tom veku normalne zmyslanie/, tak by som zobral iniciativu na tvojom mieste do svojich ruk.

pusa uz bola, zacal by som s nim viac flirtovat na tvojom mieste a vytvarat taku tu dusnu atmosferu, iskru alebo jak to nazvat. ale nebozkaval by som sa s nim, lebo nie ste partneri a ty sa len tak s kamosmi oblizovat nebudes. on potom rychlo zmeni nazor ... najhorsie co mozes spravit je ze sa s nim budes oblizovat a mozno i spavat ako kamoska ... to si ta hned prestane vazit, bude ta mat za zabavku a skor ci neskor ta odkopne ... ver mi, som chlap, viem jak to mame v hlave ... co lahko ziskas, to si az tak nevazis a o to lahsie odkopnes

drzim palce ;-)

julianetta

@NaRovinu ale ja som mu povedala, že ma strašne štve, že ja som k nemu začala cítiť to isté a, že so sa zdá sa namotala,ja práveže vzťah chcem len on nie..On mi povedal, že ku mne niečo cíti, že sa namotal,že mu je so mnou užasne a chcel by si naše bozky opakovať každý deň,pretože pri mne ich vraj prežíval veľmi intenzívne..Čož beriem ako "iskru" z jeho strany,mám pocit, že je do mňa zaľúbený ale keď som mu povedala,že k nemu niečo cítim tak na mňa vyhodil odpoveď-Myslíš, že by bolo správne alebo lepšie keby sme spolu chodili?..Myslím si, že bude lepšie keď ostaneme len kamarátmi.. Čo s tým ...ja naozaj netuším..Mám sa na chvíľu úplne odmlčať a neozývať sa mu alebo ? ..

NaRovinu

Normálne mu to povedz. Vieš, že k tebe niečo cíti, chcel by s tebou chodiť, tak v čom je problém ?
Prestaň klamať samu seba, že nechceš vzťah. Je to blbosť.
Ja tiež klamem samú seba, že nechcem vzťah a pritom som zamilovaná do človeka, s ktorým by som do vzťahu šla aj teraz. Bohužiaľ, mi ten človek city neopätuje. Teda aspoň myslím. A ja sa preto trápim. O iných sa nezaujímam a je mi dobre samej.

Možno to, čo povedal, že stebou nechce nič mať, pretože by to narušilo vaše kamarátstvo, povedal preto, lebo nevie, či k nemu cítiš niečo aj ty.
Povedz mu to, ALE!!! iba ak si si na 100% istá, že to chceš. Nikto nemá rád nerozhodných. Uvidíš, ako zareaguje.