Contractubex a jazvy

wewa1

jenn01,
no dakujem ti za radu, a ty mas tiez nejaku jazvu? lebo mne to vazne vadi, uz sa prichytavam pri tom, ako automaticky sklanam hlavu, ked sa s niekym rozpravam,len aby mi to nebolo vidiet, aj tak mi to vidi :))

jenn01

wewa1
ešte je dermatix gel, ale ten stojí vyše... no dam to v Sk 1000korún. Je to silikonový gel tak ak je taky drahý mal by byť aj dobrý. Ja som ho ešte neskúšala.

wewa1

caute,ja mam dost nepeknu jazvu na krku,vlastne pod hrdlom,asi 2cm,je stara asi 4 mes a je neprijemne cervena, kupila som aj ten contractubex,no ale nic moc mi to nerobi..poradi niekto nieco lepsie? ci uz lepsie ani nie je? :(

sedmikraskaa

dakujem agina, ale nepise sa tam nic o jazvach po akne a to je mozno iny druh jaziev, tak by som rada vedela ci mi to pomoze

frey

Funguje tiez mam jazvu na brade.Nikto ti nepredpise ine.Bol som aj u koznej aj s chirurgom som rozpraval prve riesenie tento gel.Po par mesiacoch pouzivania ak sa nezlepsi skus diskusiu na chirurgii.Mne znami robil par jaziev niektore uplne v pohode dnes ani ich nieje uz vidno.Vacsie vsak treba plastikou odstranit momentalne cakam na jesen a idem aj to skusit.