Priatel schizofrenik

Príspevok v téme: Priatel schizofrenik
Muleka

Čaute ludia. Spoznala som muža na nete. Už na začiatku mi povedal, že má schizofreniu. Berie lieky a aj inekcie, raz za mesiac. Pisali sme si dlho a prisiel mi užasny a rozumny. Aj po pár stretnutiach, mam z neho super dojem. Viem, že táto choroba je doživotne a čosi som si o tom aj naštudovala. No neviem si predstavit, aky by s nim bol život. Chcem sa spýtat tých ,čo niekoho takeho poznajú. Či majú v rodine, aký život možem čakat. Lieky berie pravidelne, už niekolko rokov, kedže je to dospelý muž a chorobu si uvedomuje. No je na dôchodku od mladeho veku a dost casto cez den spi. Nechcem ho len tak pustit k vode, kedze prejavy žiadne nema, čo sa tyka choroby. Práve naopak, a velmi si vsetkeho vazi a je inteligentny. Čize mate niekto nejaku skúsennost? Budem vdacna za nejake skusennosti. dakujem.

Preteba

Schizofrénia, je výsledkom toho, že sa človek stále točí okolo seba. Všetko sa ho dotýka, všetko si vzťahuje na seba a točí sa a točí ako vír, ktorý ho sťahuje stále do seba a dole. Treba zodvihnúť hlavu hore k Bohu a točiť sa okolo Božích vecí. Pomáhajte, otvorte srdce pre druhých, dávajte a naplňte zákon lásky, ktorý vás uzdraví.
Preto, že sa ľudia točia len okolo seba, preto je stále viac psychických chorôb.

Cliattsi

No a este jedna dolezita vec - boli opisane pripady, kedy vyliecila hladovka aj schizofreniu. Treba si o tom aj nastudovat nieco a myslim to naozaj vazne:

www.google.sk
Fasting cures 70% of schizophrenia patients in Russia
u/[deleted]Mar 16, 2015, 6:22 PM
Any natural treatment which improves the mental wellbeing will also prevent mental diseases hence fasting will do that too.

Moscow Psychiatric Institute- fasting reported to be a successful treatment for various mental disorders

A) Although psychological drugs only temporarily alter the mental states by affecting the brain, fasting may free the brain forever (Bragg & Bragg, 1999).

The useful book on immense health benefits of fasting- The Miracle Of Fasting, 51th Edition: Proven Throughout History For Physical, Mental, & Spiritual Rejuvenation by Paul C. Bragg, Patricia Bragg

B) Since the last 50 years therapeutic fasting has been found to be the most effective treatment for schizophrenia in Russia.

Beginning in the 1970s, researchers recorded success treating some psychiatric conditions with therapeutic fasting, most notably schizophrenia (Cott, 1974).

Fasting Helped in Schizophrenia

In the field of psychiatry, Yuri Nikoliav of the Moscow Psychiatric Institute, fasted ten thousand patients diagnosed with chronic refractory schizophrenia, a recurring condition characterized by gross distortions of reality, which is resistant to treatment. The patients, who had been treated with more conventional types of psychiatry and had not responded, were placed on water fasts lasting from twenty-five to thirty days. Nikoliav's fasting regimen was successful in more than 70% of all cases. The results were so impressive that the large majority of the schizophrenic patients at the 3,000-bed research center requested admission to the unit.

New York Psychiatrist Alan Cott spent two weeks observing Nikoliav's fasting treatments. Cott then undertook an experimental controlled fasting program as part of a research project at the Gracie Square Hospital in New York. The patients in Cott’s study had been previously diagnosed as schizophrenic for at least five years and had failed to improve under previous forms of treatment. After treating 28 schizophrenics, Cott reported that over 70% of those who completed the fast remained well, providing they stayed on a special low-fat diet.

In his book What Really Causes Schizophrenia?, Harold Foster calls the therapeutic fasting of schizophrenics as one of the "five most effective unconventional approaches to the treatment of schizophrenia." Foster subscribes to a branch of medicine called "orthomolecular medicine." Orthomolecular psychiatry is a type of orthomolecular medicine whose proponents argue that dietary supplements and other treatments can be effective in treating mental illness. Linus Pauling, winner of two Nobel prizes, coined the term "orthomolecular psychiatry" in 1968 to refer to the treatment of psychiatric illnesses with substances (such as vitamins, minerals, enzymes, trace elements, co-enzymes) that are normally present in the body. In orthomolecular psychiatry, high amounts of vitamins are sometimes used, not to correct a deficiency per se, but to create a more optimal biochemical environment. Fasting is another method used in orthomolecular psychiatry.

PREKLAD GOOGLE:
r / schizofrénie
Pôst vylieči 70% pacientov so schizofréniou v Rusku
u / [vypúšťa] Mar 16, 2015, 6:22 PM
Akékoľvek prírodné liečenie, ktoré zlepšuje duševné pohodlie, tiež zabráni duševným chorobám, a preto pôso- benie urobí takisto.

Moskovský psychiatrický inštitút - pôst hlásil úspešnú liečbu rôznych duševných porúch

A) Napriek tomu, že psychické lieky dočasne menia duševné stavy tým, že postihujú mozog, pôst môže navždy oslobodiť mozog (Bragg & Bragg, 1999).

Užitočná kniha o obrovských zdravotných výhodách nalačno - Zázrak pôstu, 51. vydanie: Osvedčená história pre fyzickú, duševnú a duchovnú omladenie Paul C. Bragg, Patricia Bragg

B) Od posledných 50 rokov sa zistilo, že terapeutické hladovanie je najefektívnejšou liečbou schizofrénie v Rusku.

Začiatok v 70-tych rokoch minulého storočia zaznamenali výskumníci úspech pri liečbe niektorých psychiatrických stavov s terapeutickým pôstom, najmä schizofréniou (Cott, 1974).

Pôst pomohol pri schizofrénii

V oblasti psychiatrie Jurij Nikoliav z Moskovského psychiatrického inštitútu postil desaťtisíc pacientov s diagnostikovanou chronickou refraktérnou schizofréniou, opakujúcou sa chorobou charakterizovanou hrubou deformáciou reality, ktorá je odolná voči liečbe. Pacienti, ktorí boli liečení konvenčnými druhmi psychiatrie a neodpovedali, boli umiestnení na vodné pôstne trvanie od 25 do 30 dní. Nikoliavov pôst bol úspešný vo viac ako 70% všetkých prípadov. Výsledky boli tak pôsobivé, že veľká väčšina schizofrenických pacientov v 3 000-posteľových výskumných strediskách požiadala o vstup do jednotky.

New York Psychiatr Alan Cott strávil dva týždne pozorovaním Nikoliavových pôstnych liečebných postupov. Cott potom uskutočnil experimentálny riadený program nalačno ako súčasť výskumného projektu v nemocnici Gracie Square v New Yorku. Pacienti v Cottovej štúdii boli predtým diagnostikovaní ako schizofrenici najmenej päť rokov a nedokázali sa zlepšiť v predchádzajúcich formách liečby. Po liečbe 28 schizofrenikov Cott oznámil, že viac ako 70% tých, ktorí dokončili rýchly výkon, zostalo dobre, za predpokladu, že zostali na špeciálnej diéte s nízkym obsahom tukov.

Vo svojej knihe Čo skutočne spôsobuje schizofréniu, Harold Foster vyzýva terapeutické pôst schizofrenikov ako jedného z "piatich najefektívnejších nekonvenčných prístupov k liečbe schizofrénie". Foster sa hlási k odvetviu medicíny nazývanému "ortomolekulárna medicína". Ortomolekulárna psychiatria je typ ortomolekulárneho lieku, ktorého navrhovatelia tvrdia, že doplnky stravy a iné liečebné postupy môžu byť účinné pri liečbe duševných ochorení. Linus Pauling, víťaz dvoch Nobelových cien, v roku 1968 vytvoril termín "orthomolekulárna psychiatria", ktorý sa týka liečby psychiatrických ochorení látkami (ako sú vitamíny, minerály, enzýmy, stopové prvky, koenzýmy) telo. V ortomolekulárnej psychiatrii sa niekedy používajú vysoké množstvá vitamínov, nie na opravu nedostatku per se, ale na vytvorenie optimálnejšieho biochemického prostredia. Pôst je iná metóda používaná v ortomolekulárnej

www.google.sk

www.google.sk

A je dobre precitat si aj tuto knihu, kde sa o tom pise
www.google.sk

Presnejsie tu:
apache2.pum.edu.pl
....je to uz starsia verzia, ale da sa kupit aj nova kniha.

Treba len citat a rozmyslat a ucit sa nove veci.
Ja sam schizofr. nemam, ale pokusil by som sa ist na to alter. sposobom.

Pedag

Ja riesim potobenie zvysenou konzumaciou bananov. Posledne som to prehnal a jedol som ich dva tyzdne v kuse a viete co sa stalo. Vlasy sa mi zmenili na trus, ano, na trs bananov. Odvtedy chodim len po kanaloch ako bananovnik.

Preteba

cloe, prečo kopíruješ ten istý príspevok do každej témy? Keď chcem pomôcť, aspoň napíšem k danej téme. Porobenie neexistuje, ale myslím, že Ty máš porobené. Bez urážky, ale kto verí, že je urieknutý, bude sa tak aj cítiť. O tom to je. Taktika temnoty, dá Ti myšlienku, nejaký príznak, Ty tomu uveríš a si v pasci. On Ti akože pošle pomoc, ale nepomôže, len presunie problém inde. A musíš pomoc hľadať znova. A dokola. Prečo myslíte, že chodíte po liečiteľoch znova a znova? Porozmýšľajte o tom.

cloe

Ja som sa velmi trapila, nic sa mi nedarilo, vsetko do coho som sa pustila sa kazilo a krachovalo.
Krachoval mi vztah, praca, zdravie aj financie. Mne pomohol jeden velmi mily pan zbavit sa porobenia.
S priatelom sme si mnoho veci vysvetlily, nasli si k sebe znova cestu, mam novu pracu a chut znova zit a napredovat. Ak nahodou budete hladat pomoc, urcite si pozrite stranku www.odrabanie.sk je to fakt celozivotna pomoc

Muleka

Cliattsi- velmi pekne dakujem, skusim mu o tom povedat a uvidim, aka bude reakcia. O tomto tu som mu nehovorila, ale vie ,ze si vela citam a zistujem o jeho chorobe a je rad, ze som ho neodpisala hned na zaciatku. Ale ,ze sa snazim pochopit co preziva. Myslim, ze keby vedel o tomto fore, ze sem pisem, tak by sa nehneval. Kuknem nejake tie studie o niacine a skusim mu to dajako nadhodit. Bo sam uvazoval ,ze by si vypytal lieky na bdelost ,aby tolko nespal a nebol unaveny. Bolo by fajn keby sa tie potvore lieky co berie, mohol zbavit. Bo som si citala , ze postupne ho odrovnaju rokami. A toho sa bojim, ze by mu to neznicilo telo a on nezomrel. Lebo to co berie, je ozaj silne. A zdlhodobeho hladiska ho to moze zabit. Lepsie by bolo cosi na baze tych byliniek. Co nieje tak agresivne a znicujuce pre organozmus.

Cliattsi

Ako pomoc by si mu mohla kupit NIACINAMID.Ak mu nechces spominat toto forum. Inak si myslim, ze by sa to mohlo zhorsovat. A myslim si aj to, ze by postupne uzivanim Niac. mohol lieky vysadit a mohol by zacat aj dobre spat. :)
Drzim vam obom palce.

Cliattsi

Muleka, sem ti este pridam.inu skssenost od ineho cloveka,ktoremu pomohol niacin a vyjadruje.sa pozitivne o vitamine b3 a mas tam aj sposob davkovania:

Je tiez.mozne, ze priatel je typ uzkostliveho cloveka. Ale treba si aj pozriet,ci to ma negat. ucinky na cloveka. Nesmie dat toho prilis vela. Odporuca sa sub lingual forma - to sa cmula a rozpusti na jazyku.

universityhealthnews.com
Carrie A. September 10, 2015
I use a sublingual B complex complex and I feel a very quick boost in focus and energy.
Devo August 12, 2016
My experience is that It is critical to stress that the elderly must take a sublingual B complex or submit to shots because expecting the elderly digestive system to be able to absorb and process the entire B complex is problematic in itself.
Doug March 14, 2017
I’ve been taking niacin (the immediate flush version) for several weeks now. It has improved my sleeping and memory significantly.
Jill B. May 15, 2017
I’ve been taking Niacin (flushing kind) for about 2 months now. I started taking 250mg but now I take 500mg in the morning and 500mg at night. Sometimes I still flush in the morning, sometimes not. I have found that the Niacin greatly improves my ability to get to sleep, and greatly decreases my anxiety, general mood is vastly improved.
FJTB June 17, 2017
My mother is currently 93 yrs old – she did once have severe Dementia with psychotic episodes and frightening hallucinations – severe symptoms started 4 years ago – 18 months ago after learning about Dr Andrew Saul of DoctorYourself•com and niacin reports PLUS researching the 50 years Dr Abram Hoffer, M.D., Ph.D. did where he discovered NIACIN Nicotinic Acid B3 had a 90% success rate in curing schizophrenia and huge positive impact on ALL depression or all the MANY mental conditions possible – I thot I’d try it on my mother – we started at 100mg once a day and slowly increased dosage with CONTINUOUS GRADUAL IMPROVEMENTS – top results occurred once she reached 500mg every 3 hours total of 3000 mg daily – now she is 95% cured is is very calm and happy all day – because treatment started 2yrs AFTER diagnosis she remains with some comfortable confusion issues – I am very happy I GOT MY MOTHER BACK – your Medically Trained Doctor can’t help you because they are ONLY TRAINED in the medical field – they go to medical school – to get a medical license – to practice medicine ONLY – in a medical facility – and write prescriptions to dispense medicine ONLY – none of them are typically ever trained in nutrition – other the what they read in READERs DIGEST – that that’s specialized training is usually reserved for a completely different type of background and different type of doctor – an orthomolecular doctor orthomolecular.org

PREKLAD-GOOGLE TRANSLATE:Carrie A. 10. septembra 2015
Používam komplex sublingválnych komplexov B a cítim veľmi rýchle zvýšenie zamerania a energie.
Devo 12. augusta 2016
Moja skúsenosť spočíva v tom, že je dôležité zdôrazniť, že starší ľudia musia užívať sublingválny komplex B alebo podstúpiť zákroky, pretože očakávanie, že starší tráviaci systém je schopný absorbovať a spracovať celý komplex B je sám osebe problematický.
Doug 14. marca 2017
Niacin (verzia s okamžitým preplachovaním) som už niekoľko týždňov. Zlepšila som spánok a pamäť.
Jill B. 15. mája 2017
Niacin som už dávno užíval asi 2 mesiace. Začal som užívať 250 mg, ale teraz užívam 500 mg ráno a 500 mg v noci. Niekedy som ešte stále spláchnuť, niekedy nie. Zistil som, že Niacín výrazne zlepšuje moje schopnosť spať a výrazne znižuje moje úzkosť, celková nálada sa výrazne zlepšila.
FJTB 17. júna 2017
Moja matka je v súčasnosti 93 rokov - mala raz ťažkú ​​demenciu s psychotickými epizódami a desivými halucináciami - ťažké príznaky začali pred 4 rokmi - pred 18 mesiacmi po tom, čo sa dozvedeli o doktorovi Andrewovi Saulovi z DoctorYourself • com a niacin hlásia PLUS skúmajúc 50 rokov Dr Abram Hoffer, MD, Ph.D. kde zistil, že NIACIN kyselina nikotínová B3 mala 90% úspešnosť pri liečbe schizofrénie a obrovský pozitívny vplyv na ALL depresiu alebo na všetky duševné stavy Mnoho - bolo by som to skúsiť na mojej matke - začali sme 100 mg raz denne a pomaly zvýšené dávkovanie s pokračujúcimi progresívnymi zlepšeními - najvyššie výsledky sa vyskytli po dosiahnutí 500 mg každé 3 hodiny celkovo 3000 mg denne - teraz je 95% vyliečená, je veľmi pokojná a šťastná celý deň - pretože liečba začala 2 roky Po diagnostike zostáva s niektorými komfortné problémy s zmätenosťou - Som veľmi šťastný, že som dostal svoju matku späť - Váš lekár, ktorý bol zdravotne vyškolený, vám nemôže pomôcť, lebo sú v zdravotníctve len školení - idú na lekársku fakultu - dostanú lekársku licenciu - v zdravotníckom zariadení - a písať predpisy na vydávanie liekov IBA - žiadny z nich nie je zvyčajne vždy vyškolený vo výžive - iné to, čo čítali v ČÍTAČI DIGEST - že to je špecializovaný tréning je zvyčajne vyhradený pre úplne iný typ pozadia a iný typ lekára - orthomolecular lekár orthomolecular.org.

...........No a tato posledna reakcia potvrdzuje to, o čom som pisal, že psychiater mu nepovie o prospesnych ucinkoch niacinamidu (-nikotinamidu), lebo na to ani nie su vyskoleni. Preto treba hladat tieto informacie na internete.