orgazmus orál a pri sexe

Príspevok v téme: orgazmus orál a pri sexe
čivava

baby všade hovoríte o tom že dosiahnete orgazmus pomocou orálu ked vás partner robí ústami. No ako je možné???? že ja som pri oráli ustami nikdy org. nedosiahla, zato vaginálny som dosiahla už niekolko raz a pritom partner je skuseny ..... nechapem to je z toho zufaly ze ma nedokaze spravit aj ustami ako je to mozne. No a za druhe, chcem sa spytat zien ktore zazivaju orgazmus ustami ako to robia aká technika ich pri tom vzrušuje ako sa vedia uvolnit a HLAVNE ako sa tento org. odlišuje od toho normálneho pri sexe ktorý je lepší...???????? dakujem!!!!!!

marCOS

no moja,,thak ja ti povim len tolko ze mne sa to podarilo ale ako to nevem,,,proste to islo samo,,,asi som dobry noo,,a este ti poviem ze niekolko krat a nie niekolko raz

sedmikraska

Neviem ci je krajsi samotny orgazmus, ale celkovo je to vzrusujucejsie a krasny okamih sa da predlzovat. Mam moc rada, ked sa so mnou dole akoby bozkava. Ked ale vopcha dnu prstik a zacne tlacit na ,G' tak dlho nevydrzim :)

lilinka

No neviem ci mas stastie v nestasti alebo stastie v stasti. Ale myslim ze tych co zazivaju vaginalny orgazmus je vseobecne menej. Tak mas asi necitlivy klitoris, co nechapem. Aj v tomto kazdej babe vyhovuje nieco ine. Jednej sa paci ked to chlap robi rychlymi kmitmi, inym zase ked si to vychutnava a pomaly olizuje. Podla mna je lepsia ta druha varianta, ked uplne uvolni jazyk a klze nim zo strany na stranu alebo hore dolu. No ak ti kontakt s klitorisom nic nehovori, zrejme nie si typ ktory by takto dosiahol orgazmus. Tak bud rada ze mas aspon vaginalny, po ktorom by zase tuzila nejedna klitoridalna baba.