Nezistene choroby

Príspevok v téme: Nezistene choroby
Kaido

Uz som sem pisal viac krat, tak skusim posledny krat. Je to nezpocet priznakov, ktore mam uz 2-5 rokov. Zacalo to zltymi ''kasovitymi'' hnackami, plynatostou a zlym travenim asi pred 5 rokmi. Postupne prisli dalsie symtomy najprv kozne problemy, konkretne s penisom, v podstate musim zit asexualny zivot kvoli neurcitemu koznemu ochoreniu, lepi sa mi predkozka, stipe, pali, niekedy je zfarbena do ruzova az cervena, k tomu ma pali aj pri moceni. Bol som s tym da sa povedat vsade, urolog, kozny az na par kremikov, ktore mi nezabrali mi nic ine nedali. Tyzden som bral atb bez vysledku.
Dalsie problemy boli tlaky na hrudy, zaludku, cleho obvodu rebier, ako by som mal nejake zavezie v tychto oblastiach. Nedalo sa mi dychat, bolo mi na vracanie. Tak som podstupil nejake gastro vysetrenia, hadica v zaludku, CT,sono nic sa nenaslo. Mesiace a roky ubudali a zdr stav je na tom coraz horsie, nevladzem ani dojst do prace a to mam uplne najlahsiu pracu aku mozem mat, neustale unava, tie tlaky na hrudi, zaludku, znicene travenie, kozne problemy, uz dalej neviem ako. Zijem v 21 storoci, preco je tak tazke pre nasich lekarov zistit a pomoct cloveku, co sa da v takychto situaciach robit?

Samozrejme podpisalo sa to aj na psychike, uz mavam depresie, uzkosti a myslienky na samovrazdu, chcem to zabalit, no este som sa neodhodlal.

Kaido

Tak dnes som bol u imunologicky a sklamanie z jej pristupu. Spravili mi iba testy na alergie, zistili sa nejake brezy,jelse, lieska atd. predpisala nejake antihistaminika a koniec. Darmo som jej vravel nech mi spravi aj laktozove intolerancie, to si mam vraj riesit s gastroenterologom, ani HIT nespravila. Testy na imunitu ani nekomentovala, jednoducho ju zaujimali len alergie. Uzasne.

Kaido

ModraObloha
Dakujem ti za radu. Skusim sa tam pozriet a mozno aj opytat.

Takze ty takto trpis uz 5 rokov? A co ty skusila si sa tam opytat alebo nieco si zistila co by ti pomohlo? 5 rokov je fakt uz dost, tak to musi byt nieco vazne.
Ano ja tiez, uz som labilny, naladovy, strieda sa 90% smutku co mam v ten den a asi 10% mam taku priemernu naladu, cize cely moj den je prezivanie v utrpeni sa da povedat.

ModraObloha

kaido, napiš si do googlu zdravi-az cz tam by ti mohli pomôcť, alebo by si sa mohol dočitat nejake aspon veci o tvojom zdravotnom stave, sam mam problemy už asi 5 rokov, tiež je to fyzickeho pôvodu nie psychickeho, ale tak isto ako aj tebe tak aj mne to už lezie na havu a mam aj narušenú psychiku.. no kto by bol optimista a štastný človek, ak by mal každy den znášat bolest a ine problémy ktore maximalne zneprijemnujú život.. skus pohladať tam, v doktoroch sa sklame skoro každý človek ktorý ma väčši problém.. čest vinimkam... pretože ked ti nevedia nič zistit automaticky sa ta snažia presvedčit že sa moc pozoruješ, hladaš choroby na internete, si hypochonder atď ja som mladý človek ale cítim sa ako keby som mal 60 a to myslim vážne.. tolko problemov čo mam ja nemaju dokonca ani dôchodcovia.. najhoršie je že nik ti ani neverí.. pretože lahšie je uverit slovak doktora ktorý ma z teba väčšinou len byznys život neni fer ako sa hovorí.. ja pozorujem na sebe ako ma to všetko zmenilo.. uplne vela veci z ktorých som sa aj tešil ma teraz ani nezaujima, v hlave mam len ten smutok a depresiu s dalšimi fyziologickými problémami.. dokonca aj správanie.. správam sa ako čistý cholerik aj ked k tomu som mal vždy daleko.. agresivny.. utočný... hnusný človek.. emocianlne labilný.. zbytočne tu píšem basničky.. nič skus si prečitat niečo na tom webe snad ti to pomôže..

Kaido

Ked raz budem zdravy ako kedysi precitam, momentalne nemam na taku vec cas ani energiu.

Niekto este nejake rady? Na ake vysetrenia sa este vypytat?

Apokryft

Ja ti neviem na to odpovedať a keby len tuším určite by som to nerozoberal takto verejne.Teraz myslím mna nie teba.Lekár alebo akýkoľvek liek aj ten najlepší na svete vždy lieči(ak vôbec) len dôsledok choroby nikdy nie príčinu.Je ťažké sa z ľudmi preť o tom či je alebo nieje to tak.Ak maš čas a chuť prečítaj si knihu v ohni.Nieje to o chorobe a ani nič o liečiteľstve ....

Kaido

Super a co mam robit inak, robim vsetko najlepsie ako viem. Akoze aj keby som zachranil ludstvo tak pochybujem ze mi zmiznu kozne problemy a palenie pri moceni, bohuzial to bude mat fyziologicky podklad.

Apokryft

Každá choroba je len odpoveďou na to,že v našom živote niečo nerobíme správne.
Neznamená to ,že sme zlý.Znamená to ,že by sme niektoré veci mali robiť inak.

Kukucka44

Nemala som toto čo ty ale tiež to nebolo nič ľahké. Doktori mali pre mna len kortikoidy čo som odmietla. Zverila som sa do rúk doktorky Albertovej lebo lieči prírodne. Rozhodla som sa aj kvoli tomu že je psychologička a každá choroba má aj psychickú príčinu. Tá ale doktorov nezaujíma. Ešte ta tak môžu poslať k psychiatrovi ked nevedia čo ti vlastne je.

Kaido

Tomas12345
K imunologovi idem na dalsi tyzden, ale neviem ci mi bude robit aj testy na HIT, mam mu to povedat, pretoze doktori sa vacsinou pytaju kto vas poslal a preco vas poslal, ja som sa tam poslal sam.

Angelika3
To je sice pekne ale takto zovseobecnovat a zjednodusovat chorby a zdr stav je len prosty pohlad na vec. Poviem ti tak ja jem aj nezdrave, ale snazim sa to vykompenzovat vzdy aj zdravymi vecami, ludia co maju 200kg, jedia iba hamburgery a hranolky nemaju take bolesti a tlaky ako ja takze to bude asi o niecom inom.