Vonavka z Avonu -vie niekto poradit????

Príspevok v téme: Vonavka z Avonu -vie niekto poradit????
vonavka

Neviete niekto poradit?? Teraz su v Avone take tri nove vonavky ruzova,fialova a modra a ja by som si chcela jednu z nich objednat,ale neviem,ze ktoru.Mam radsej take ovocne vone, nie moc sladke hlavne teraz v lete a oblubujem skor take citrusove alebo nieco co je s ovocim,prip. kvetinovo-ovocne.Neviem, ktora z nich je taka. Neviete niekto poradit ktoru by som si mala objednat???

dadulik

Ahojte,vie mi niekto poradit co znamenaju tie pomocky predaja v Avone...este len zacinam s tym a neviem co mam s tymi vecami robit...diky

deedee

Jaaaj, tak sorry cicka. Ale celkovo Avon voňafky sa mi luubi Infisible či jak to bolo, teraz to bolo naposledy v avone aaaaaa Pur Blanca samozrejme.

deedee

Ježiš mima..ona sa nepýta jak si to ma ojbednať....Iba ktoru vônu jej doporučujeme..Boha....Ja doporučujem modru, je taka svieža. Ružova je moc sladka.

mimi.a

ak chces objednavat cez avon, musis si najskor urobit pristup na ich interentovy obchod. Skus popozerat na stranke, urcite tam bude registracia. potrebujes len svoje cislo avon lady. Potom ako sa prihlasis, kliknes na objednavka online, potom na stranku katalogu, ktora sa objavi vpravo dole a potom len zadas do tlaciva objednacie cisla a kolko coho chces. Pre kontrolu si daj potom zobrazit nazvy. Daj volbu pokracovat v objednavke, ulozit, potom si mozes objednat nove katalogy a zadas pocet zakaznikov a pojdes dalej v objednavke.. potom je uz tusim len volba potvrdit.. inak, dole je lista a tam su pokyny, co treba. Neboj, pokial ju neodosles mozes to menit kolko len chces.

neegistrovaný používateľ neregistrovaný prispievateľ

vie mi niekto poradit ako sa objednava avon cez internet ked som avon lady