Subfebrílie

Príspevok v téme: Subfebrílie
Filiz

Dobrý deň!

Už vyše roka mám subfebrílie v rozsahu 37,1 - 37,4 °C a žiadnemu lekárovi sa nejak do toho nechce.Mám 31.r a každý sa vyjadruje,že to je nič,som mladá,to prejde,mám si dávať 3x denne paralen a pod..
Už nevládzem,ťahám z posledných síl,kade chodím,tade spím a tie teploty si začali vyberať svoju daň..Zhoršil sa mi zrak ( výpadky zorného poľa),strácam sluch,tŕpnu mi končatiny,bolievajú ma kĺby,som malátna a z krvných odberov (na moju vlastnú žiadosť) mi vyšli vysoké hodnoty CIK (85,4),štítna žľaza je ok,robia sa mi krvácajúce rany po tele a v poslednej dobe začínam strašne zabúdať..Okrem iného som epileptička a liečim sa aj prednisonom skrz hereditárny angioedém.
Nikto mi inak nechce vziať krv na väčší rozbor a ja zase na to ani nemám,som polovičný invalid kvôli koncentrickému zúženiu zorného poľa bilat.
Už neviem,čo mám robiť.Prosím Vás pekne,čo mám robiť ďalej? Fakt už nevládzem.Nakoľko som polovičný invalid,tak som si chcela prilepšiť prácou,ale popravde,ktorý zamestnávateľ si vezme zamestnanca,ktorý mu v práci pospáva,nanič vidí a zle počuje napriek strojčeku v uchu? Cítim,že to ide so mnou dolu vodou a ako keby som pomaly zomierala..

Ďakujem za odpovede,prípadne návrhny na riešenia.

Tomas12345

A nemozes mat zvysenu teplotu ako neziaduci ucinok prednisonu ?

Mimochodom tá zvysena teplota neskutocne ničí cloveka. Ked som mal tu zvysenu teplotu tak som nedokazal nič spravit, len furt sediet.
Ja som to mal ale z plucnych chlamydii.

Prícin moze byt viacero. Od roznych infekcii ako su chlamydie, borelioza prekonana infekcna mononukleoza a pod, až po rozne plesne, huby, parazity v tele a ine choroby.

Ake vysetrenia ti boli robene ?

V dnesnej dobe to je zial u doktora tak, že ked ides k obvodnemu tak ten ty spraví len zakladne krvne vysetrenia, ktore ak masv poriadku tak väčšinou už dalej s vysetreniami nepokracuje, a odbyje ta len slovami ze to mas zo psychiky. Musis preto naliehat na doktora, byt v tomto neodbytna. Alebo si zaplat krvne odbery. Tusim Medirex ti odoberie krv na hocico, ak si ale zaplatis.

Pravdepodobne mas ale slabu imunitu kedze mas dlhodobo zvysene teploty. Skus zacat uzivat probiotika, a k tomu daky imunoglukan, vitamin C od Jamesona a tak.

Mimochodom ja ked som mal tie zvysene teploty tak vzdy som mal cele rozpalene brucho. Mne velmi pomohlo vzdy dat si tak okolo obede pohár horucej vody. Vzdy mi to na pár hodín ( niekedy i na cely den ) znormalizovalo teplotu a citil som sa potom dobre. Naozaj neviem cim to bolo, ale pomohlo mi to vzdy až som sa tomu sám cudoval. Skus to tiez vyskusat. Mimochodom mozme pokecat aj na maili. Moj mail je tomas555555@centrum.cz