Udrel som manzelku

Príspevok v téme: Udrel som manzelku
Peter32222

Ahojte chcem sa spytat na nazor rady pomoc .. cokolvek. Mam zenu a sme zobraty 4 roky. Mame troch synov a naozaj krasny vztah.V piatok som mal nehorazne zly den v praci vsetko sa mi sralo hned od rana sef na mna hukal dva razy za den a do toho moja zena mi stale vyvolavala. Domov som sa vracal po nekonecnom dni s dufanim ze si konecnem sadnem aspon nachvilu a vydychnem si. Prisiel som domov ako prve na mna zena nakricala ze kde som tak dlho a ze ci neviem dat vediet tak som jej to vysvetlil. A potom ma synovia volali aby som sa snimi siel hrat do izby. Tak som im povedal ze polhodinku si vydychnem a pridem. No a moja zena zacala na deti hovorit tym stylom ze uz si na nich neviem najst cas ze je mi robota prednejsia ako oni a ze radsej s nimi ani nie som a bla bla bla. No ja som sa neudrzal a dal som jej facku. Je mi to aj trochu luto ale zase nejake hranice predsa musia existovat nie? Nemoze ma zhadzovat pred detmi. Co si o tom myslite

Angelika3

Neznášam ženy, ktoré si narobia kopec detí a potom sa iba sťažujú. A tie ženy, ktoré deti nemajú považujú za niečo menejcenné, pritom tie musia pracovať oveľa dlhšie do dôchodku a napchať tento štát väčšími prachami ako ony, čo si využívajú materskú, ale frflú odušu. Nehovorím, že všetky sú také, ale je to dosť častý jav.

Lenka223

Taketo zeny su najhorsie. Svadbou sa dostanu k bytu alebo domu potom tahaju jednu matersku za druhou aby nahodou nemuseli chodit do roboty a mudruju ako sa super zije a ako to ze niekto ma aj robotu aby zabezpecil rodinu a ako to ze niekto pride z prace unaveny . Moj brat mal presne taku istu manzelku lenivu jak lemra len by mala decka vysoku skolu si robila asi na okrasu vobec este nepracovala. Necudujem sa ze ti praskli nervy na take spravanie tvojej zeny a to som tiez zena .Treba ju vyhnat do prace nech vidi ake to je.

mato077

Aj zeny maju dnes ocakavania a nie male a same sa nedokazu o nic postarat. Autorovi temy uplne rozumiem mal uplne zly den v robote dosiel domov a tam ho zacala hnevat este zena ktora ho citovo vydierala pred detmi. NO mala si truba uvedomit ze mat 3 deti nieje selanka. Takato zena ma tri materske za sebou predpokladam cize rodinu zivi muz. Kolko odpracovala nanervovala sa v robote? Ved uz ani nevie ako sa dnes pracuje ake su to nervy v pracach.

bzw

Marosko-n,

takze on je vlastne vinny, ze zena hucka deti proti nemu, lebo nema strategicke myslenie? Ci to strategicke myslenie je treba, aby clovek pochopil, ze si druhy potrebuje trochu oddychnut? Ci na co ho vlastne potrebuje? To je to iste, ako keby si cestujucich obvinil, ze to je ich chyba, ze nastupili do vlaku, ktory sa vykolajil.

Marosko-n

Jednoducho povedané, že ženu ani kvetinou neudrieš.Uvedom si ženy nemajú strategické myslenie !!!! Každá chce hneď a hotovo ak jej to hneď nesplníš, nemáš ju rád .
Ženu nikdy nebi, to teba mal otec naučiť.
Do kuchyne a spálne jej nikdy nerozkazuj !!! Čo si tam dá je jej vec . Tam je žena kráľovná.
Teba do toho je nič, zavri si uši aj oči aby teba to nerozčulovalo. Ak po tebe hundre odíď ku svojmu koníčku a odreaguj sa .Ani sa zo ženou nikdy nehádaj.
Tu platí pravidlo Hlúpô, sprostô, a s tým nič nenarobíš iba sa rozčúliš a zle je všade.Tvoja vina, že si si vzal takú osobu, vtedy si sebe mal jednu vlepiť za tvoju sprostosť. Mal si si lepšie vybrať pred sobášom.

Kimmy_CA

Ja by som Ti navrhla takéto riešenie. Povedz manželke, že by si si tiež rád vyskúšal pocit otcovskej starostlivosti na plný úväzok, a preto by si rád zostal doma. Môžete prevziať role a ona bude chodiť do práce a zabezpečovať financie na chod domácnosti a postaranie sa o rodinu. Ak to nebude finančne zvládať, tak si proste bude musieť zobrať k hlavnému zamestnaniu ďalšiu brigádu a robiť na dve smeny. Ty zatiaľ doma uvaríš, upraceš, postaráš sa o deti...po príchode domov budeš samozrejme od manželky očakávať, že tebe a deťom bude okamžite k dispozícii (napr. v tej situácii čo si uviedol sa ona hneď a okamžite pôjde hrať s deťmi bez ohľadu na to aká bude po práci unavená a vyčerpaná), lebo v opačnom prípade si o nej budete právom myslieť, že už o vás ako o rodinu nemá záujem. Je to vlastne také isté ako vaša terajšia situácia, len sa role prehodia. Čo si o takomto riešení myslíte zdeprítomní páni a hlavne dámy? No nie je geniálne?