Prečo je priateľ so mnou, keď nie som jeho typ?

Príspevok v téme: Prečo je priateľ so mnou, keď nie som jeho typ?
Nestastnaa2

Preco je so mnou ked jeho typ, ako mi sam vravel, je baba s cervenymi alebo vyrazne hnedymi az do cierna sfarbenymi vlasmi, modrooká, nižsia o hlavu odomňa a trošku tučnejšia, ale nie moc. Taka ze ani chuda ani tučná.
Ja mam zase svetle hnede vlasy, zelene oci, som vychudnutá a mam 164cm a jeho typ sú tie do 160 ako vravel. Je pravda ze ja vobec niesom ziadna krasavica, a co sa spravania tyka tak som skor tichsia ale pri nom sa viem obcas odviazat. Preco je teda so mnou ked absolutne nie som jeho typ? Chystam sa ho to aj opytat ale bojim sa

simaITA

Toto vobec neries. Ja som sa tiez vydala za muza, ktory nie je moj typ. Casom kazdy pochopi, ze to ci je niekto vyssi, alebo nizsi, ci ma modre, alebo hnede oci, ci je blond, alebo rysavy, to fakt nehra ziadnu rolu. Ked niekoho zacnes lubit, tak bude pre teba perfektny, taky, aky je.

Lollka

Ako ja ti vazne nerozumiem naco si sa vobec stretavala s niekym kto ti toto pisal na zoznamke. Od zaciatku si vedela ze nie si jeho typ napriek tomu si sa vrhala s nim do vztahu a teraz sa uzieras ze sa mu nepacis a pytas sa preco je vlastne s tebou. Poloz si skor otazku preco si vlastne ty s nim, si nejaka masochistka a bavi ta zit v neistote a strachu? Mne keby na zoznamke opisal muz takto podrobne aku zenu chce tak by som sa s nim nestretla a to ani vtedy, keby som to vsetko splnala, pretoze chlap ktoremu ide iba o vyzor je povrchny a nezaujima ma. 23 rocny panic je rad ze si konecne vrzol ale uz ta chce prerabat, farbou vlasov to len zacne. Nakoniec ta aj tak opusti ked stretne nejaku ktora sa bude viac priblizovat tomu jeho vysnenemu idealu.

hokkaido kari

alebo sa mu nejaka taka mozno aj paci, ale to je jedno, chodi s tebou. najlepsie asi bude, ked to pustis z hlavy a budes si uzivat to pekne.

hokkaido kari

mna by to tiez nastvalo, ale mozno to trepol len tak, lebo mozno predtym trepali nieco podobne s kamosmi alebo si ani neuvedomoval, ze sa to nehodi, ze sa to druheho moze dotknut. ked teraz ja rozmyslam, co ja vsetko natrepem, tiez podobne blbosti ako ten tvoj.

Nestastnaa2

Neviem co si mam teda mysliet. Viem ze on predomnou nikoho nemal a ani ja a nazaciatku sme boli dost hanblivi a tak.. mám 19 on 23. Povaho si rozumieme super ale ten moj vyzor jeho poziadavky nesplna a fakt teda nechapem ako so mnou moze byt. Ja mam napriklad tiez svoj typ a to je taky aby nemal velke svaly a nebol mensi ako som ja a predsa sa toho typu aj držim..

Zdochnitespiny

Hej chlapi sa pretvaruju.mne moj az po case povedal,ze chcel pannu a to vedel,ze uz som mala predtym niekolko rokov vztah a teda aj sex uz bol.no ale zozaciatku ok a po case zrazu aj nenapadne narazky na vyzor. Spiny ste!!!!!!!

uuleuskauu

Zbytocne sa netrap, ci si vzhladovo presne jeho typ alebo nieco medzi jeho typom a jeho totalnym prototypom hnusu, s akym by nikdy nechodil, ale blizsie k tomu jeho typu skor. Za farbu oci a vlasov nemozes, za vysku tiez, za hrubku kosti tiez. No su na tele urcite parametre, ktore sa neovplyvnia ani cvicenim, ani drzanim diety, ani liposukciami (tuk) a plastikami (prsia) a liftingami (vrasky). A to su prave tie oci, vlasy a vyska, hrubka kostí. Ked si ta vybral, tak ta predsa nemoze povazovat za skaredu, obzvlast pokial sa ani ty sama nepovazujes za skaredu, ale skor za taku priemerne vyzerajucu az peknu. Skor si poloz otazku, ako vam to klape povahovo, ci si dobre rozumiete, ci mate spolocne zaujmy, ci nemate zbytocne dlhe chvile ticha, kedy niet o com hovorit a niet do coho rypnut, ci rozumies jeho humoru a neurazas za pren, ale sa s chutou zasmejes a ci je to aj unho podobne, ked na veselu strunu zanotis ty. Vsimaj si neverbalnu komunikaciu, ci sa casto na teba usmieva, nechava oci na tebe, ci je starostlivy a pyta sa ta, ci ti nie je zima, ci ti nie je prilis teplo, ci nie si hladna, smädna... zalubeni muzi sa casto toto pytaju. Ked vám to klape v oblasti povahy a spolocnych zaujmov, tak mate slusny a pekny zaklad, na ktorom mozte stavat. Lebo len na samotnej krase a len na samotnom sexe sa vztah zalozit neda. Krasa (dokonaly a vysnivany typ telesne) je slaby zaklad a sex je tiez slaby zaklad. Najsilnejsi zaklad su povahove vlastnosti a spolocne zaujmy. Pozri Prci, prci, prcicky. Ten neskuseny chlapec chcel Nadu a ona bola uplna sexica a jeho typ. Ta mala rysavka s nim ale mala vela spolocnych zaujmov, zazitkov, lubila ho, ale nebola telesne jeho typ. A nakoniec si ju vzal. Prave tu, ktora nebola telesne jeho typ, ale citila sa v jej pritomnosti skvele, mal s nou o com pokecat, vela sa spolu nasmiali a Nadu pustil k vode. Preco? Lebo okrem telesnej pritazlivosti ho nepritahovala uz nicim inym. Nemal s nou o com pokecat a ked skusal, tak mu nerozumela. Videl v nej len sexualny objekt. Nie dievca na rozhovory, zartovanie, smiech, ziskavanie spolocnych zazitkov. Pokial vam to skvele klape v tych inych strankach ako vyzorovych, tak sa netrap. Pravdaze mo mozes prekvapit farebnymi sosovkami, ale ked bude starsi a rozumovo vyspelejsi a zrelsi, tak ich uz od teba nebude ziadat. A ani aby si menila farbu vlasov. Je to len v jeho hlave, patri to do urciteho veku, ale on raz vyrastie z toho veku a potom uz bude dobre. Skoda by bolo zahadzovat vztah, keby len toto mal byt jediny problem.

Daniels

Nepočúvaj rady feministiek. Každý človek má svoj vysnívaný dokonalý typ, ktorý by chcel ale taký v živote nenájde. Je pravda, že veľa ľudí je vo vzťahu lebo je to "in" alebo má dotyčná dieťa a chce otecka preňho lebo sa nechala nabúchať atd. Ale je dosť párov čo sa k sebe veľmi nehodia a nemajú k sebe city ale postupne to prerastie do celoživotnej lásky ...

0v4cka

fakt by ma zaujimalo kebyze vsetci chlapi mali opisat svoju idealnu frajerku predtym ako si ju nasli ze kolko by sa trafilo. Podla mna cely problem je len v hlave zakladatelky.

inak navrhnut prefarbit si vlasy neni nic extra. Takisto plno zien napr povie frajerovi aby si skratil vlasy ostrihal bradu atd...