Vyvolavacia injekcia

Príspevok v téme: Vyvolavacia injekcia
vaneska

Ahojte :) tentokrat sa moja otazka tyka vyvolavacky. Dostanem ju prvykrat, tak sa chcem spytat kto mate skusenosti, ci su po nej bolesti ked pride menstruacia, alebo to prebieha normalne, a za ako rychlo po nej dostanem menstruaciu, a ci pride dalsia tak ako ma cyklus pokracovat alebo nadviaze tak ako bola pichnuta vyvolavacka. Kto sa vyzna pls :) dakujeeeem

neva

Lemica - nechcem Ťa strašiť, ale podľa mňa asi budeš tehotná.
Ak Ti vyšiel pozitívny test t.j. II. čiarky, tak to ber ako 99%.
Lekár Ti robil sono vyšetrenie, to že tam ešte nevidel plod je normálne, keďže si mohla otehotnieť pred 3 týždňami. Na sone sa dá zreteľne vidieť plod až od 6 týždňa.
Zobral Ti krv na vyšetrenie?, to by bolo najspoľahlivejšie zistenie v tomto čase.

jaLENja

Ja sa len bojím, že proste po tom umelom prechode tá injekcia nezaberie a že ostanem v tom stave, to by ma asi porazilo! Ale zrejme to bolo riziko takejto liečby.

akinom007

Ja ked som bola na vyvolavacke dostala som na 11-ty den. doktorka mi povedala z ak to nepride do 13 dni mam prist na dalsiu. Co sa tyka menstruacie bola taka ako vzdy-cize u mna silna a STRASNE bolestiva. Ale taku mavam vzdy.

jaLENja

Tiež by som mala ísť na vyvolávačku, pretože som bola v umelom prechode (mám 26) a bojím sa, že moje telo sa rozhodlo mať prechod už na stálo. Poraďte ak viete, že čím to môže byť? Je možné, že sa mi menzes nevráti? pretože napriek endometrióze by som menzes chcela kvôli otehotneniu.

lemica

Dobrý den....no zacinam byt riadne vystresovana.Pred 3 tyzdnami sme mali s mojim priatelom nehodu. Pred tyzdnom som si robila test bol s jednou a pol ciarkou:-)tak som si povedala, ze nic to. Ale nedalo mi tak som si v pondelok urobila dalsi uz tam boli dve. Bola som u gynekologa chce mi dat vyvolavacku. Vraj cez rengen alebo akos sa to vola. a povedal, ze tam nevidi nic ako plod. Skor to vidi vraj na menstruaciu. Teraz citam ze keby som bola tehotna tak mi to plod len posilni. Co si mam o tom vsetkom mysliet?prosim poradte

neva

blondi1- začni piť čajík z rebrička obyčajného.
Ak by Ti menzes neprišiel po vyvolačke do 14 dní, sprv si ešte jeden test, ak bude negatívny tak požiadaj lekara o kombinaciu injekcie Agolutin+agofolin a potom na 100% dostaneš menzes. Ďalej bud bude brať HAK, alebo občas siahni po bylinkových čajoch.

blondi1

A vsetky testy som si robila až po meskani menzesu. mozno by som bola kludnejsia keby som vedela teda pravdu.len toto cakanie je hrozne

blondi1

mám 22 rokov.Je možné že to je psychika.ono by to bolo pekne ale teraz babatko nie je vobec vhod.a preto sa bojim.no viem ze tomu prispievaju aj nervy a stresy ktore mam lebo mam statnice, ale stale tu ta moznost je ze som aj tehotna

neva

blondi1 - kolko máš rokov? Všetky testy si si robila až po meškaní menzesu?
Psychika je silnejšia ako si dokážeme priznať, tie príznaky si naozaj môžeš namýšľať, dokonca ich môžeš skutočne cítiť. Injekcia by mala zabrať do 14 dní.