Hanbím sa za seba

Príspevok v téme: Hanbím sa za seba
Anonymnyuzivatel

Bola som asi pred dvoma týždňami na jednej akcii a opila som sa tam. Väčšina ľudí tam bola na tom o dosť horšie ako ja,nerobila som žiadne veľké hlúposti,nevypila som veľa ale mám neskutočné okno. Od toho večera neprešiel deň kedy by som na to nemyslela,mám neskutočné úzkosti a neviem na to prestať myslieť. Veľmi sa za seba hanbím,hanbím sa vyjsť z domu pretože sa bojím,že si podľa toho na mňa ľudia utvorili názor.
Samozrejme mám nad 18,ale alkohol nepijem takmer vôbec,úprimne neviem čo ma k tomu vtedy viedlo.

simplysimple

Áno máš ponaučenie, nabudúce to už nezopakujes :) alebo zopakujes :) stáva sa to veľa ľuďom. A ako bolo spomenuté, každá senzácia trvá tri dni. Neboj sa prejde to. Nech ťa netrápi, kto si aký názor o tebe utvorí. Každý si utvára názor podľa svojej reality, v ktorej žije. Takže žiadne strachy, ľudia čo k tebe nepatria tak s tebou nebudú a tí čo ťa majú niečo naučiť sa ti pripletu do života. Takže nerob si moc ťažkú hlavu z toho, kto si čo o tebe myslí. Ty tiež si myslíš o ľuďoch svoje a pritom vôbec netusis čím si prechádzajú. Takže tak. Zbav sa nejakých domnienok, predstáv a bude sa ti žiť jednoduchšie.

PilcukovaSvokra

Tak ti treba. V zivote nebude lutovat ludi ktori piju. Milujem ked mi niekto povie ze ho boli hlava lebo sa vcera opil :D narovinu mu poviem ze tak ti treba pit ta nikto nenutil :D nechapem naco takych ludi lutovat.. a zvlast tie trubky co sa opijaju po diskotekach a stvaraju tam kadeco a cuduju sa ze si chalani o nich utvorili taky a taky nazor.

Luccia3

To sa stava. Zapamataj si, ze kadza senzacia trva 3 dni! Ak sa budes drzat tohto pravidla, tak sa ti bude lepsie zit!

simka456

Mas 18 a to je vek, keby kazdy skusa. Podla mojho nazoru sa nemas za co hanbit. Stalo sa a uz to neodvratis. Aspon budes mat ponaucenie!

VON

Ono, každý človek robí chyby, ale až tak si to nevyčítaj a na budúce, keď si vypiješ, o čom nikto nemá pochybnosti, tak s mierou:-) Keď sa ti v hlave rozsvieti červená kontrolka, tak si povieš, dosť holka.